Απάντηση σε όσους τον επέκριναν επειδή ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου ανήρτησε μία φωτογραφία, στην οποία φιλιέται κάτω από την ελληνική σημαία με έναν άλλο άνδρα, έδωσε ο υπαστυνόμος Μιχάλης Λώλης του Τμήματος Ρατσιστικών Εγκλημάτων Βίας της ΕΛ.ΑΣ.
«Ίδια Αγάπη, ίσα Δικαιώματα.
ΘΑ ΦΙΛΙΕΜΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ», αναφέρει στην ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Ο Μιχαήλ Λώλης είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΛΟΑΔ Αστυνομικών, που «γκρέμισε τείχη» μιλώντας ανοιχτά στη δουλειά του, σε ένα άκρως συντηρητικό περιβάλλον για την ομοφυλοφιλία και πόσο αναγκαία είναι η αποδοχή της κοινωνίας για τα ΛΟΑΔ άτομα.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.