«Ο Βασιλιάς του κόσμου»: Η νέα επιτυχία του Βασίλη Δήμα

«Ο Βασιλιάς του κόσμου»: Η νέα επιτυχία του Βασίλη Δήμα

Ο «Βασιλιάς του κόσμου» ήδη βρίσκεται στη θέση #5 στις τάσεις του YouTube, λίγα 24ωρα μετά την κυκλοφορία του

«Ο Βασιλιάς του κόσμου»: Η νέα επιτυχία του Βασίλη Δήμα
Η νέα επιτυχία του Βασίλη Δήμα είναι γεγονός! Με τίτλο «ο Βασιλιάς του κόσμου», επισφραγίζει την επιτυχία των τελευταίων ετών, τόσο σε δισκογραφικό όσο και σε επίπεδο καλλιτεχνικής ζήτησης και εμφανίσεων. 

Ο Βασίλης Δήμας αρχικά κατέκτησε το «AirPlay» του ραδιοφώνου με το τραγούδι «Ραγίζει η καρδιά μου», ξεπερνώντας τις 30.000.000 προβολές στο YouTube. Τώρα, μας παρουσιάζει το οπτικοποιημένο του νέο single σε μουσική Κωνσταντίνου Παντζή, στίχους του ίδιου και την σφραγίδα στην παραγωγή του Αντρέα Γιατράκου.  

Αν είναι κάτι που χαρακτηρίζει τον Βασίλη Δήμα, αυτό είναι η μουσική του «ταυτότητα»: πρόκειται για έναν σχεδόν καινούργιο ήχο-άκουσμα, που συνδυάζει το ποπ - λαϊκό στοιχείο με την επονομαζόμενη τραπ. 

Κλείσιμο
Συνδυασμός που, απ' ό,τι φαίνεται, τόσο στο «Ραγίζει η καρδιά μου» όσο και στον «Βασιλιά του κόσμου», του ταιριάζει πολύ και τον οδήγησε στην επιτυχία.

Ο «Βασιλιάς του κόσμου» ήδη βρίσκεται στη θέση #5 στις τάσεις του YouTube, λίγα 24ωρα μετά την κυκλοφορία του. Κυκλοφορεί από την Sonar Music/Heaven Music.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης