Mε το τραγούδι Die For You, το οποίο την «παρουσίασε» στη διεθνή σκηνή το 2001, γιόρτασε η Έλενα Παπαρίζου στο πάρτι της Eurovision
για την ελληνική και την κυπριακή αποστολή.
Φορώντας ένα ασημί φόρεμα η Έλενα συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα όταν ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει το τραγούδι μαζί με τις backing singers από την live εμφάνιση της στη Eurovision το 2001.
Στο πάρτι το παρών έδωσαν επίσης ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου με τους δύο τελευταίους να είναι αυτοί που για ακόμα μία χρονιά θα παρουσιάσουν με τις φωνές τους τους ημιτελικούς και τον τελικό της φετινής Eurovision από τη Σουηδία όπου διεξάγεται.
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!