Ερρίκος Πετιλόν: «Πάσχω από διπολικό σύνδρομο»

Ερρίκος Πετιλόν: «Πάσχω από διπολικό σύνδρομο»

Οι δύσκολες ώρες, η απομόνωση, η κατάθλιψη και η επιστροφή - «Η ασθένειά μου, μου κόστισε όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο»


Ερρίκος Πετιλόν: «Πάσχω από διπολικό σύνδρομο»
Μία δύσκολη μάχη έχει κληθεί να δώσει ο γνωστός celebrity Ερρίκος Πετιλόν, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Πάσχει, όπως λέει μιλώντας για πρώτη φορά στο protothema.gr, από διπολικό σύνδρομο μία ασθένεια η οποία τον οδήγησε αργά αλλά σταθερά σε μονοπάτια καταστροφικά όπως θα πει ο ίδιος.

Μετά την περιπέτεια με τα ναρκωτικά ακολούθησε η απομόνωση από όλους και η απομάκρυνση από την τηλεόραση αλλά και γενικότερα από τους τηλεοπτικούς και κοσμικούς κύκλους.


Κλείσιμο



Εκείνος με τη βοήθεια γιατρών ειδικών παλεύει με το δικό του «τέρας», το δικό του «εχθρό» που δεν είναι άλλος από την ασθένεια του διπολισμού.

Εδώ και πολύ καιρό στο πλευρό του και ο γιος του ο οποίος του συμπαραστέκεται και βέβαια οι ειδικοί του Κέντρου Έρευνας και Ανθρωπίνων Συμπεριφορών που είναι κοντά του σε αυτόν τον αγώνα που δίνει για να ξαναγίνει καλά.



Η υπεύθυνη του Κέντρου η κ. Μαρία Μανιάτη σημειώνει πως αν και είναι ακόμη αρχή, ο Ερρίκος βαδίζει σε καλά μονοπάτια, αλλά έχει πολύ δρόμο μπροστά του. 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης