Kim Kardashian: Είναι η νέα μούσα του Givenchy;

Kim Kardashian: Είναι η νέα μούσα του Givenchy;

Μετα την τελευταία πολυσυζητημένη εμφάνιση της στην επίδειξη του γαλλικού οίκου μόδας στο πλευρό του σχεδιαστή Riccardo Tisci, φήμες θέλουν την Αμερικανίδα τηλεπερσόνα να είναι το νέο πρόσωπο του οίκου Givenchy

Μόνο ηλεκτρονικοί οι New York Times
Kim Kardashian: Είναι η νέα μούσα του Givenchy;
H Kim Kardashian μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα της φορώντας βελουτέ φόρμες και «ασφυκτικά» φορέματα αλλά -όπως φαίνεται-  ακολουθεί πλέον άλλους στιλιστικούς δρόμους. Συγκεκριμένα, από τότε που άρχισε να βγαίνει με τον τραγουδιστή και fashion designer Kanye West, δείχνει να προτιμά τις δημιουργίες της υψηλής ραπτικής για τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Οι παρέες της πλέον αποτελούνται από την enfant gâté του κόσμου της μόδας, όπως την Carine Roitfield –πρώην editor-in-chief της Γαλλικής Vogue και νυν εκδότρια του fashion magazine CR- και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Givenchy, Riccardo Tisci τον οποίο και συνόδευσε στην επίδειξη του γαλλικού οίκου μόδας Givenchy στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Μάλιστα, η reality star εθεάθη να επισκέπτεται πολλές φορές τα γραφεία του γαλλικού οίκου γεγονός που έχει πυροδοτήσει φήμες ότι θα είναι το νέο πρόσωπο του Givenchy.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης