Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.
Το διάσημο μοντέλο δεν είχε καταφέρει μέχρι στιγμής, να απολαύσει καλοκαιρινές διακοπές, αφού ακόμα και τις φορές που επισκέφτηκε την παραλία, βρέθηκε εκεί για κάποια φωτογράφιση ή γύρισμα.
Σε νέα ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όμως, η Κάτια Ταραμπάνκο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, φωτογραφίες από το πρώτο της -επίσημα- μπάνιο στη θάλασσα.
Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε το μοντέλο, ποζάρει μπροστά στη θάλασσα, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Επίσημα, χωρίς να έχω κάποιο γύρισμα, φωτογράφιση κλπ, το πρώτο ήρεμο μπάνιο. Και του χρόνου».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.