Το ζευγάρι που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε τελετή στον Λυκαβηττό στις 24 Σεπτεμβριου, γιόρτασε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του για να βυθιστεί στο πένθος την αμέσως επόμενη όταν ο πρώην νικητής του «Survivor», έχασε την μητέρα του, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από τότε δεν είναι ιδιαίτερο ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα, ωστόσο το πρωί της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου έκανε μια ανάρτηση με αφορμή την ονομαστική γιορτή της συζύγου του, Δήμητρα Βαμβακούση.
Ο ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της γυναίκας του στη θάλασσα που βρίσκεται πάνω σε σανίδα και έγραψε: «Χρόνια σου πολλά αγάπη μου».
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους