Κιμ Καρντάσιαν: Προϊόν «photoshop» η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με τις αδελφές της

Κιμ Καρντάσιαν: Προϊόν «photoshop» η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με τις αδελφές της

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Κιμ Καρντάσιαν από το ρεβεγιόν φαίνεται πως έχει υποστεί... επεξεργασία

kim_karntasian
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κιμ Καρντάσιαν κατηγορείται από το κοινό ότι κάνει photoshop στις φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Αυτή τη φορά, τις αντιδράσεις των θαυμαστών της προκάλεσε το οικογενειακό στιγμιότυπο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την παραμονή των Χριστουγέννων από το ρεβεγιόν, το οποίο οργάνωσε με τις αδερφές της.


Η διάσημη τηλεπερσόνα ανάρτησε μία φωτογραφία με την ίδια, τη μητέρα της και τις αδερφές της να ποζάρουν μπροστά από ένα κατακόκκινο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Κλείσιμο
Η Κλόε, η Κένταλ και η Κρις ήταν ντυμένες στα κόκκινα, ενώ η Κιμ, η Κόρτνεϊ και η Κάιλι επέλεξαν να ντυθούν στα λευκά.


Αν και η Κιμ Καρντάσιαν έχει συνηθίσει το κοινό της σε «αποτυχημένα» photoshop, συνήθως σε διάφορα σημεία του σώματός της, αυτή τη φορά έκανε κάτι που σίγουρα κανείς δεν περίμενε.

Ειδικότερα, οι θαυμαστές της την κατηγορούν πως το νέο οικογενειακό στιγμιότυπο που δημοσίευσε δεν είναι αληθινό, αλλά η ίδια ένωσε ξεχωριστές φωτογραφίες των αδερφών της σε μία.

Η στάση του σώματός τους, τα «παγωμένα» τους πρόσωπα, αλλά και ο τρόπος που στέκονται η μία δίπλα στην άλλη, κάθε άλλο παρά φυσικότητα δείχνει. Όπως παρατήρησαν οι χρήστες του Instagram, τα πόδια τους δεν στέκονται καν σε μια ευθεία πάνω στο πάτωμα, ενώ η Κάιλι πατάει το φόρεμα της Κόρτνεϊ και η Κένταλ το δικό της.

Στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, οι ακόλουθοί της δεν δίστασαν να εκφράσουν τη γνώμη τους, χαρακτηρίζοντας την οικογένεια Καρντάσιαν, ιδιαίτερα «μπερδεμένη».

κιμ1

«Είναι τόσο δύσκολο να βγάλετε μια φωτογραφία όλες μαζί; Δεν είναι πιο δύσκολο να κάνετε photoshop σε καθεμία ξεχωριστά; Αυτή η οικογένεια είναι τόσο μπερδεμένη», γράφει κάποιος κάτω από τη φωτογραφία, με έναν άλλο να προσθέτει: «Γιατί τα πρόσωπά τους φαίνονται να έχουν υποστεί όλα επεξεργασία με photoshop; Σαν να μην είναι κανείς πραγματικά εκεί;».

κιμ2
κιμ33


Ειδήσεις σήμερα:

Χιονοθύελλα στις ΗΠΑ: Λεηλασίες σε κλειστά καταστήματα, χιλιάδες ακυρωμένες πτήσεις

Ο Μητσοτάκης στην Κρήτη και η εκλογολογία στην Αθήνα καλά κρατεί


Καιρός: Ηλιοφάνεια και μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - Πού αναμένονται βροχές


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης