Κιμ Καρντάσιαν: Κατηγορείται... ξανά για photoshop - Δείτε τη φωτογραφία

Κιμ Καρντάσιαν: Κατηγορείται... ξανά για photoshop - Δείτε τη φωτογραφία

Οι χρήστες εντόπισαν μια «περίεργη» σκιά στο πόδι της και αμέσως,  θεώρησαν πως πρόκειται για κακή επεξεργασία - Οι υποστηρικτές της λένε πως ευθύνεται ο καθρέφτης πίσω της 

kim_kardasian
Η Κιμ Καρντάσιαν αντιμετωπίζει για ακόμα μια φορά σκληρή κριτική από το κοινό της, για τις νέες φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram.

Η 42χρονη τηλεπερσόνα του ριάλιτι «The Kardashians» φωτογραφήθηκε μπροστά στον καθρέφτη, φορώντας ένα μικροσκοπικό σετ μαύρων εσωρούχων και δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό.

καρντασιαν

Κλείσιμο
Ωστόσο, η ανάρτησή της δίχασε το κοινό, καθώς κάποιοι χρήστες παρατήρησαν κάτι «περίεργο» στο πόδι της.

κιμκαρν


Όπως ανέφεραν στα σχόλια, φαίνεται σαν η Κιμ Καρντάσιαν να το «πείραξε» με το Photoshop, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως πρόκειται απλά για μια αντανάκλαση από τον καθρέφτη.

«Τι συμβαίνει με την Κιμ εδώ; Κυριολεκτικά, μοιάζει σαν να υπάρχει μια ραφή στον εσωτερικό μηρό της», γράφει ένας χρήστης στο Instagram, με έναν άλλο να προσθέτει: «Τι συμβαίνει με τους μηρούς της;».

κιμ2
μκιμ1
Από την άλλη μεριά, οι υποστηρικτές της έσπευσαν να σχολιάσουν πως η σκιά οφείλεται στον καθρέφτη που βρίσκεται πίσω της.

«Υπάρχει ένας καθρέφτης πίσω της. Φαίνεται και στις υπόλοιπες 5 φωτογραφίες που δημοσίευσε. Είναι ξεκάθαρο πως είναι η αντανάκλαση του ποδιού της», αναφέρει ένας ακόλουθός της.

κιμ23_


Αυτή βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Κιμ Καρντάσιαν κατηγορείται για Photoshop. Πριν από λίγους μήνες, ένας χρήστης του TikTok παρατήρησε πως η Κιμ επεξεργάστηκε το σώμα της, προκειμένου να φαίνεται πως έχει πιο αδύνατο λαιμό σε μια πρόσφατη φωτογραφία της, δίπλα στην πισίνα.

kim__1_


Ειδήσεις σήμερα:

Σκάνδαλο Theranos: Η Ελίζαμπεθ Χολμς καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκιση για απάτη

Τσιτσιπάς: Πετά με εκνευρισμό το μπαλάκι προς τον πατέρα του και αποδοκιμάζεται - Δείτε βίντεο

«Κιβωτός του Κόσμου»: Ομολογία του πατέρα Αντώνιου για «μεγάλο κύμα καταγγελιών» - Δηλώνει αγανακτισμένος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης