Ο πρώην παίκτης του Survivor,Γιώργος Κόρομι, είναι χειμερινός κολυμβητής εδώ και πολλά χρόνια, συνεπώς η κακοκαιρία δεν τον... προβλημάτισε κι έτσι μαζί με τη σύντροφό του, κολύμπησαν στα παγωμένα νερά της παραλίας του Αλίμου.
Ο "Κόρο", όπως είναι το παρατσούκλι του, φάνηκε αρκετά... άνετος στη θάλασσα, προσκαλώντας τους followers του στο Instagram να πάνε κι εκείνοι για μπάνιο. Την ίδια στιγμή, η κοπέλα του, Τίνα, ακούγεται στο βίντεο να λέει στα αγγλικά να φωνάξει κάποιος ασθενοφόρο, αστειευόμενη προφανώς για το κρύο που έχει.
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!