Δεν… κάηκε η Μακάμπι

Δεν… κάηκε η Μακάμπι

Αν και κράτησε την ελλιπέστατη Γαλατάσαραϊ στο ματς μέχρι την τέταρτη περίοδο, η Μακάμπι επικράτησε 81-72 και εφόσον ο Παναθηναϊκός επιβληθεί της Άλμπα, περνά και η ομάδα του λαού στα play offs. 

Δεν… κάηκε η Μακάμπι
Η… εξάδα της Γαλατάσαραϊ κατάφερε να προβάλει σθεναρή αντίσταση στη Μακάμπι μέχρι την τέταρτη περίοδο. Στο φινάλε, ωστόσο, οι πρωταθλητές Ευρώπης σοβαρεύτηκαν και νικώντας με 81-72 έκαναν το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα play offs. 

Αυτή θα έρθει… άκοπα, εφόσον ο Παναθηναϊκός νικήσει την Άλμπα στο εν εξελίξει ματς του ΟΑΚΑ. Σε διαφορετική περίπτωση, η ομάδα του λαού θα χρειαστεί να παίξει «τελικό» πρόκρισης την επόμενη εβδομάδα στο Βερολίνο με τους Γερμανούς. 

Κλείσιμο
Οι φιλοξενούμενοι, που έπαιξαν χωρίς Έρτσεγκ και Γκιουλέρ, ήταν ισόπαλοι μέχρι και οκτώ λεπτά πριν το τέλος (58-58), αλλά στο φινάλε κατέρρευσαν και η Μακάμπι με πρωταγωνιστές τους Μπράιαν Ραντλ (22π.), Ντέβιν Σμιθ (19π.) και Άλεξ Τάιους (17π.) πανηγύρισε τη δύσκολη νίκη. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης είχε 4 πόντους (2/4 δίποντα), 2 ριμπάουντ, 1 τάπα και 1 λάθος σε 14:25. Ο Κερέμ Γκονλούμ με 18 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ηρωικής και ανταγωνιστικής παρά τα προβλήματά της «Γαλατά». 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης