Λοβέρδος: Καμία παράταση για «αιώνιους» φοιτητές

Λοβέρδος: Καμία παράταση για «αιώνιους» φοιτητές

Ο υπουργός αναφέρθηκε και στο πολιτικό μέτωπο, λέγοντας ότι είναι ζήτημα ημερών η επιστροφή  του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ

Λοβέρδος: Καμία παράταση για «αιώνιους» φοιτητές
Αποφασισμένος να μην υποχωρήσει στο μέτωπο της διαγραφής «αιώνιων» φοιτητών στα τέλη Αυγούστου δήλωσε o  υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι δεν πρόκειται να δοθεί νέα προθεσμία, ακόμη και για σπουδαστές που απέχουν μόνο λίγα μαθήματα από το πτυχίο, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να πάρει πίσω τη διάταξη.

Πάντως, στις δηλώσεις του ο κ. Λοβέρδος δεν έμεινε μόνο στο θέμα των «αιώνιων» φοιτητών, αλλά αναφέρθηκε και στο πολιτικό μέτωπο, σημειώνοντας ότι είναι ζήτημα ημερών η επιστροφή  του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον υπουργό, απομένει να ρυθμιστούν μόνο μερικές «πρακτικές λεπτομέρειες» μεταξύ του ιδίου και του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ όσον αφορά στο ενδεχόμενο συνεργασίας της Χαριλάου Τρικούπη με τη ΔΗΜΑΡ, εκτίμησε πως τελικά θα υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, είτε με το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς είτε με μέρος στελεχών της.

Τέλος, ο κ. Λοβέρδος απέρριψε κάθε ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, τόσο το Σεπτέμβριο όσο και τον Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης