Πέγκυ Ζήνα: Αφωνία μετά το χειρουργείο

Πέγκυ Ζήνα: Αφωνία μετά το χειρουργείο

Την προηγούμενη Τετάρτη η Πέγκυ Ζήνα έκανε επέμβαση στις φωνητικές της χορδές, στο Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αποχαιρετώντας για πάντα τον πολύποδα που την ταλαιπωρούσε εδώ και αρκετό καιρό.

 Πέγκυ Ζήνα: Αφωνία μετά το χειρουργείο
Αυτές τις μέρες βρίσκεται στο σπίτι της, στο πλευρό της κόρης και του συζύγου της, ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές των γιατρών, οι οποίοι της έχουν συστήσει πλήρη αφωνία, για να επανέλθει χωρίς προβλήματα στα φυσιολογικά της επίπεδα.

Η τραγουδίστρια μπορεί να μη μιλάει, αλλά είναι γεμάτη άγχος για την βάπτιση του μωρού της. Ευτυχώς, εκεί βρίσκεται ο Γιώργος Λύρας, ο φύλακας άγγελος της, ο οποίος έχει αναλάβει να φροντίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες, με τη βοήθεια των δύο νονών, Ηλία Ψινάκη και Σπύρο Ριζόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.peoplegreece.com/article/pegki-zina-afonia-meta-to-chirourgio/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης