Ημερίδα για τα ανοιχτά δεδομένα στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»

Ημερίδα για τα ανοιχτά δεδομένα στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»

Παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης, του επιστημονικού και του επιχειρηματικού κόσμου 

Ημερίδα για τα ανοιχτά δεδομένα στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»
Στο πλαίσιο του πολυθεματικού συνεδρίου Hellenic Forum for Science, Technology & Innovation που πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», διεξάγεται την Δευτέρα 11 Ιουλίου, η ημερίδα για τα ανοιχτά κυβερνητικά δεδομένα κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί το Ευρωπαϊκό έργο YourDataStories (http://yourdatastories.eu/), τον επιστημονικό συντονισμό του οποίου έχει το ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος".

Κλείσιμο




Στο πρώτο μέρος της ημερίδας θα γίνει παρουσίαση του έργου και της πλατφόρμας για τα ανοιχτά κυβερνητικά δεδομένα που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Υπ.Εσ.Δ.Α.), τους Έλληνες εταίρους ΕΕΛ/ΛΑΚ και Athens Technology Center, και Ευρωπαίους εταίρους.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση πάνελ στα ελληνικά με τίτλο The Greek Data Story: Current state and future plans for open government data and applications και συντονιστή το δημοσιογράφο Γιάννη Ριζόπουλο.

Στο πάνελ θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του Υπ. Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, της Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων και επιχειρήσεων.

Η δωρεάν εγγραφή στην ημερίδα πραγματοποιείται εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης