Ο Ομπάμα λέει ότι πρέπει να κάνουμε αυτές τις τρεις ερωτήσεις στον εαυτό μας πριν παντρευτούμε κάποιον

obamas

Ο πρώην ανώτερος σύμβουλος του προέδρου, Dan Pfeiffer, μοιράστηκε αυτό που του είπε ο Ομπάμα για το γάμο, στο νέο του βιβλίο

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει κάποιες συμβουλές για όσους επιθυμούν να παντρευτούν.

Με 26 χρόνια σε κάτι που φαίνεται να είναι ένας πολύ ευτυχισμένος και πετυχημένος γάμος, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ πιστεύει ότι ξέρει το μυστικό για να δει κάποιος αν βρήκε το τέλειο «έτερο ήμισι» για να παντρευτείς.

Ο πρώην ανώτερος σύμβουλος του προέδρου, Dan Pfeiffer, μοιράστηκε αυτό που του είπε ο Ομπάμα για το γάμο στο νέο του βιβλίο «Ναι μπορούμε ακόμα».

Υπάρχουν μόνο τρεις ερωτήσεις για να αναρωτηθεί κάποιος σχετικά με τον/την σύντροφό της/του:

1. Είναι κάποιος που θα τον αποκαλούσατε ενδιαφέροντα;
Θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε αυτό το άτομο από οποιονδήποτε άλλο για το υπόλοιπο της ζωής σας και δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το ότι πάντα θα θέλετε να ακούτε τι έχει να πει για όποιο θέμα κι αν συζητάτε.

2. Σας κάνουν να γελάτε;
Σαφώς και το γέλιο δίνει ζωή, αλλά και το γεγονός πως ο δικός σας άνθρωπος μπορεί να σας φτιάξει λιγάκι τη διάθεση, ακόμα και με ένα χαζό αστείο, είναι ζωτικής σημασίας για τις μακροχρόνιες σχέσεις

3. Θα μπορούσε να γίνει καλός γονιός;
Δεν ξέρω αν θέλετε παιδιά, αλλά αν το κάνετε, νομίζετε ότι θα είναι μια καλή μαμά η σύντροφός σας; Η ζωή είναι μεγάλη. Αυτά είναι τα πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία μακροπρόθεσμα.

Ο Pfeiffer, ο οποίος αρραβωνιάστηκε με τη σύντροφό του Howli, ένα χρόνο αργότερα από τη συνεργασία του με τον Ομπάμα, είπε στον πρώην πρόεδρο: «Η Howli είναι απίστευτα ενδιαφέρουσα, πιο αστεία από μένα και θα είναι μια φανταστική μαμά»

«Ακούγεται σαν να είναι αυτή που σου πρέπει. Τυχερός είσαι», απάντησε ο Ομπάμα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

wine

Κατέρριψε το περσινό ρεκόρ των 12,3 εκατ. ευρώ - Τα έσοδα θα  θα δοθούν στο νοσηλευτικό ίδρυμα των Hospices de Beaune, για τη χρηματοδότηση του εκσυγχρονισμού του νοσοκομείου της πόλης και τη συντήρηση του ιστορικού κτιρίου Hοtel-Dieu

altzheimer_main01

Αποκαλείται μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις στα ευρωπαϊκά συστήματα Υγείας και όχι άδικα. Η νόσος Alzheimer είναι το τίμημα της σημαντικής αύξησης στο προσδόκιμο ζωής που έχει καταγραφεί τις τελευταίες δεκαετίες.

woman

Οι φωνές, οι μελωδίες και οι ήχοι που ακούει στη μήτρα θα το βοηθήσουν να συνηθίσει στο καινούργιο του περιβάλλον μετά τη γέννησή του