Κοιλιακοί: Γιατί ο στόχος των Six Pack είναι υπερτιμημένος και μη ρεαλιστικός – Η έξυπνη λύση

Κοιλιακοί: Γιατί ο στόχος των Six Pack είναι υπερτιμημένος και μη ρεαλιστικός – Η έξυπνη λύση

Αντί να βασανίζουμε τον εαυτό μας επιδιώκοντας έναν τελικά μη βιώσιμο στόχο, όπως είναι οι six pack κοιλιακοί για τους περισσότερους ανθρώπους, ας επικεντρωθούμε στην οικοδόμηση ενός ισχυρού σώματος που μπορεί να μας βοηθήσει να ζήσουμε μια μακρά και ευτυχισμένη ζωή. Η personal trainer Σοφία Περδίκη εξηγεί γιατί οι τέλειοι κοιλιακοί είναι μη ρεαλιστικός στόχος

210920093907_perdiki-six-pack
Οι κοιλιακοί (six-pack) συμβόλιζαν πάντα την επιτομή της φυσικής κατάστασης εδώ και χρόνια. Θα παραδεχτώ ότι και εγώ κάθε φορά που έφτανα στο χαμηλότερο για μένα βάρος, είχα εμμονή με την ιδέα να χάσω αυτή την τελευταία ιδέα λίπους πάνω από τους κοιλιακούς μου, ώστε να έρθω λίγο πιο κοντά στην τέλεια εικόνα φυσικής κατάστασης.

Αλλά παρόλο το τεράστιο κέρδος σε δύναμη και αντοχή, δεν έφτασα ποτέ αντικειμενικά κοντά σε six pack. Το στομάχι μπορεί να είναι επίπεδο με κάποιο πλαίσιο, αλλά το άπιαστο «six-pack» αρνείται να αποκαλυφθεί.

Άρχισα να εμβαθύνω λοιπόν για να δω τι πραγματικά χρειάζεται για να αποκτήσω τέλειους κοιλιακούς. Αλλά όσο περισσότερο έμαθα, τόσο περισσότερο συνειδητοποίησα ότι δεν χρειαζόμουν ή δεν ήθελα τελικά.

Η αλήθεια είναι ότι, ακόμη και αν είστε αφοσιωμένοι στη διατήρηση και τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας του σώματός σας (κάτι που είναι υπέροχο), υπάρχει ένα καλό σενάριο ότι η απόκτηση κοιλιακών six pack δεν είναι ιδανικότερος στόχος για εσάς.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης