Η κινεζική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ζήτησε από τις αεροπορικές εταιρίες να διακόψουν τις πτήσεις προς ξένους προορισμούς, ενώ διέταξε μερικές από τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο Πεκίνο να προχωρήσουν σε επαναπρογραμματισμό του πτητικού τους έργου εξαιτίας του κορωνοϊού.
Η εξέλιξη αυτή καταγράφεται καθώς η Κίνα προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον αυξανόμενο αριθμό εισαγόμενων κρουσμάτων του κορωνοϊού, με έμφαση στο Πεκίνο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κάποιες διεθνείς πτήσεις που είχαν προγραμματιστεί να προσγειωθούν στο Πεκίνο μέσα τις επόμενες ημέρες, θα εξυπηρετηθούν από άλλα αεροδρόμια.
Μεταξύ αυτών, οι πτήσεις της Air China από τη Μόσχα και το Παρίσι, οι οποίες θα προσγειώνονται στην Τιαντζίν.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας