Κύπρος: Ο Ακιντζί ακύρωσε πρώτος την παρουσία του στην δεξίωση του ΟΗΕ

Κύπρος: Ο Ακιντζί ακύρωσε πρώτος την παρουσία του στην δεξίωση του ΟΗΕ

Ο Νίκος Αναστασιάδης, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά του, αποδέχθηκε την πρόσκληση να παρευρεθεί στην εκδήλωση όταν πληροφορήθηκε ότι θα παρευρίσκετο ο Τουρκοκύπριος ηγέτης

akintzi_2
Διευκρινίσεις για την ακύρωση της παρουσίας του της Προέδρου Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη στην αποψινή εκδήλωση των Ηνωμένων Εθνών για τα Χριστούγεννα, στο ξενοδοχείο Λήδρα Πάλας, έδωσε ο Κύπριος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του κ. Κούσιου, χθες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά του αποδέχθηκε την πρόσκληση να παρευρεθεί στην εκδήλωση όταν πληροφορήθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη ότι θα παρευρίσκετο ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Σήμερα, προστίθεται, όταν ενημερώθηκε η Προεδρία της Δημοκρατίας ότι ο κ. Μουσταφά Ακιντζί δεν θα παρευρίσκετο τελικά στην εκδήλωση εξαιτίας άλλων υποχρεώσεων που έχει, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ενημέρωσε τα Ηνωμένα Έθνη ότι δεν θα παραστεί και ο ίδιος για να εκπληρώσει το δικό του ανειλημμένο βεβαρημένο πρόγραμμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης