Γερμανία: 8χρονος πήρε το αμάξι των γονιών του και έτρεχε με... 140 χλμ/ώρα σε αυτοκινητόδρομο

Γερμανία: 8χρονος πήρε το αμάξι των γονιών του και έτρεχε με... 140 χλμ/ώρα σε αυτοκινητόδρομο

Μόλις «χόρτασε» ταχύτητα, ο μικρούλης στάθμευσε το αυτοκίνητο, άναψε τα αλάρμ και... περίμενε να τον βρουν

germany-motorway
Ένα οκτάχρονο αγόρι από τη Γερμανία «έκλεψε» το αυτοκίνητο των γονιών του και πήγε μια ανέμελη «βόλτα» σε αυτοκινητόδρομο, φτάνοντας σε ταχύτητα τα 140 χλμ/ώρα.

Μόλις «χόρτασε» ταχύτητα, ο μικρούλης στάθμευσε το αυτοκίνητο, άναψε τα αλάρμ, τοποθέτησε στο πίσω μέρος ένα μικρό προειδοποιητικό τρίγωνο και... περίμενε να τον βρουν.

Σύμφωνα με το BBC, που επικαλείται την τοπική αστυνομία, ο ανήλικος εντοπίστηκε σε λωρίδα στάσης αυτοκινητόδρομου το πρωί της Τετάρτης, στο ρεύμα προς το Ντόρτμουντ.

Μετά τον εντοπισμό του, το ατίθασο αγοράκι είπε ότι ήθελε απλά να οδηγήσει λιγάκι, ενώ στη συνέχεια έβαλε τα κλάματα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η μητέρα του παιδιού ενημέρωσε την αστυνομία περίπου στις 00.25 (τοπική ώρα), λέγοντας ότι ο γιος της είχε φύγει με το αυτόματο αυτοκίνητο μάρκας VW Golf από το σπίτι τους στην πόλη Ζοστ. Το αγοράκι είχε ξαναοδηγήσει αυτοκίνητο σε οικόπεδο, ενώ οι γονείς του το πάνε συχνά στα συγκρουόμενα και τις πίστες go-kart. Γύρω στις 01.15, η μητέρα είπε στις Αρχές ότι είχε βρει το παιδί της στην λωρίδα στάσης στου αυτοκινητόδρομου Α44. Ο μικρούλης εξήγησε ότι σταμάτησε το όχημα επειδή η μεγάλη ταχύτητα που ανέπτυξε του προκάλεσε δυσφορία.

Η αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο μετά την κλήση της μητέρας, επιβεβαίωσε ότι δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός και δεν υπήρξε καμία υλική ζημιά από την «περιπέτεια» του μικρούλη.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης