Τραγικό ατύχημα με θύμα έναν 30χρονο Βρετανόο οποίος τραυματίστηκε βαριά και δίνει μάχη για τη ζωή σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε περιοχή βόρεια των Καννών στη Γαλλία.
Ο 30χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε από μπαλκόνι ύψους 3,5 μέτρων ενώ έκανε «παθιασμένο» σεξ με την 28χρονη Καναδή φίλη του.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 28χρονη, που επίσης τραυματίστηκε αλλά νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, έπεσε πάνω στον 30χρονο και αυτό «έκοψε» την πτώση της.
Ο άτυχος Βρετανός νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου στη Νίκαια.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, «το ζευγάρι εθεάθη να κάνει σεξ στο μπαλκόνι του διαμερίσματος που είχε νοικιάσει για τις διακοπές του. Ξαφνικά έπεσαν από το μπαλκόνι με γείτονες να καλούν τους διασώστες».
Αυτό που εξετάζει η αστυνομία είναι αν είτε ο Βρετανός είτε η Καναδή ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή κάποιας άλλης ουσίας.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.