Έληξε ο συναγερμός στο Μανχάταν από τα ύποπτα αντικείμενα που ήταν άδειες χύτρες

Έληξε ο συναγερμός στο Μανχάταν από τα ύποπτα αντικείμενα που ήταν άδειες χύτρες

Νωρίτερα, οι αρχές της Νέας Υόρκης εκκένωσαν έναν σημαντικό συγκοινωνιακό κόμβο στο Μανχάταν

FW-s9T_C
«Όλα καθαρά». Αυτό ανακοίνωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, έπειτα από την εξέταση των υπόπτων αντικειμένων που εντοπίστηκαν σε σιδηροδρομικό σταθμό του Μανχάταν. Τα δυο αντικείμενα ήταν, τελικά, δυο χύτρες, που εξετάστηκαν, χωρίς να βρεθεί κάτι επικίνδυνο μέσα σε αυτές. Έτσι, αποκαταστάθηκε κανονικά η κυκλοφορία. 


Πλέον, η αστυνομία αναζητά έναν άντρα, σε σχέση με δύο ύποπτα αντικείμενα. Σύμφωνα με τις περιγραφές, η ηλικία του είναι μεταξύ 20 και 30 ετών, ενώ κάποιοι τον είδαν να σπρώχνει ένα καρότσι και να αφήνει δυο αντικείμενα στον σιδηροδρομικό σταθμό. 

Νωρίτερα, οι δημοτικές αρχές της Νέας Υόρκης εκκένωσαν έναν σημαντικό συγκοινωνιακό κόμβο καθώς η αστυνομία δήλωσε ότι ερευνά δύο ύποπτα δέματα.

Οι συρμοί του μετρό παρέκαμπταν τον πολυσύχναστο σταθμό της οδού Φούλτον στο Κάτω Μανχάταν, ενώ στο σημείο υπήρχε ισχυρή αστυνομική παρουσία και είχαν σπεύσει οχήματα υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Κλείσιμο


Νωρίτερα, εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως οι αστυνομικοί ερευνούν δύο ύποπτα δέματα στον σταθμό, αλλά δεν μπορούσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης