Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος βρίσκεται στα Κατεχόμενα ώστε να συμμετάσχει σε «εορταστικές εκδηλώσεις» για την επέτειο του βομβαρδισμού της Τυλληρίας το 1964.
«Θα συνεχίσουμε να λέμε κανένας να μην προσπαθήσει να δοκιμάσει την ισχύ μας, καθώς το τίμημα θα είναι μεγάλο και θα συνεχίζουμε να το λέμε. Δεν θα επιτρέψουμε με τετελεσμένα να καταπατηθούν τα δικαιώματα της Τουρκίας και των Τουρκοκυπρίων. Πρέπει να καταλάβουν καλά την αποφασιστικότητα αλλά και την θέληση μας», ανέφερε ο Τούρκος υπουργός.
Όπως είπε ο Χουλουσί Ακάρ, «η Τουρκία πάντα έχει προστατέψει τα νόμιμα δικαιώματα της όπως και αυτά της ''Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου'' και θα συνεχίσει να το κάνει».
Τον Ακάρ τον συνοδεύει στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου όλη η ηγεσία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.