ΗΠΑ: Ο Τραμπ διόρισε νέα εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου τη Στέφανι Γκρίσαμ
Mέχρι σήμερα εργαζόταν στην Ανατολική Πτέρυγα, στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ
Νέα εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, στη θέση της Σάρα Σάντερς, θα αναλάβει η Στέφανι Γκρίσαμ, η οποία μέχρι σήμερα εργαζόταν στην Ανατολική Πτέρυγα, στο πλευρό της Μελάνια Τραμπ.
Όπως ανακοίνωσε η ίδια η πρώτη κυρία, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διόρισε την Γκρίσαμ διευθύντρια επικοινωνίας τουο Λευκού Οίκου.
Η Γκρίσμα "είναι μαζί μας από το 2015 – ο πρόεδρος και εγώ δεν μπορούμε να σκεφτούμε κανέναν καλύτερο για να υπηρετήσει την κυβέρνηση και τη χώρα", έγραψε στο Twitter η Μελάνια.
Η Σάρα Σάντερς θα αποχωρήσει από τη θέση της στα τέλη Ιουνίου.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.