Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ επαίνεσε σήμερα τα Σκόπια επειδή έκαναν τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις ώστε να ενταχθούν την ερχόμενη χρονιά στη βορειοατλαντική στρατιωτική συμμαχία.
«Είμαστε έτοιμοι να σας καλωσορίσουμε», δήλωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ στους δημοσιογράφους αφού συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ.
Τα μέλη του ΝΑΤΟ υπέγραψαν τον Φεβρουάριο συμφωνία που επιτρέπει στην πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία να γίνει το 30ο μέλος του μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών με την Ελλάδα, με την οποία τερματίστηκε η μακροχρόνια διένεξη σχετικά με το όνομα της χώρας. Η διαδικασία της επικύρωσης απαιτεί συνήθως έναν χρόνο.
«Είναι σημαντικό να επαινέσουμε τη Βόρεια Μακεδονία για τις μεταρρυθμίσεις που εφαρμόσατε», πρόσθεσε ο Στόλτενμπεργκ.
Κλείσιμο
Τα Σκόπια σχεδιάζουν να αυξήσου τις αμυντικές δαπάνες στο 2% του ΑΕΠ τους μέχρι το 2024, από το 1% που είναι τώρα. Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.