Eξωτερική σκάλα για τις γάτες που ανεβοκατεβαίνουν στα κεραμίδια φτιάχνουν οι Ελβετοί.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Le Figaro», στην Ελβετία σχεδόν όλα τα σπίτια έχουν σκάλες στο εξωτερικό τους προκειμένου να διευκολύνουν τις βόλτες των αιλουροειδών.
Για του λόγου το αληθές, η συγγραφέας Μπριγκίτε Σούστερ, με έδρα τη Βέρνη της Ελβετίας, παρουσιάζει στο βιβλίο της φωτογραφίες και λεπτομέρειες από τη νέα τάση.
Υπό τον τίτλο «Swiss Cat Ladders», το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο στα αγγλικά και τα γερμανικά.
Στις σελίδες του η Ελβετή συγγραφέας θα εξηγεί την πρωτοβουλία των συμπολιτών της εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την φροντίδα για τα κατοικίδιά τους.
Η σκάλα χρησιμεύει στις γάτες των επάνω ορόφων και τις κεραμιδόγατες...
Κλείσιμο
Η κατασκευή με τις γάτες πωλείται στα καταστήματα ενώ εάν κάποιος θέλει να κάνε κάτι χειροποίητο, παίρνει κορμούς δέντρων.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.