Στα δικαστήρια επιχείρησε να στείλει τους γονείς του ένας 40χρονος στις ΗΠΑεπειδή πέταξαν στα σκουπίδια τη συλλογή του από... πορνό!
Η μήνυσηυποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε δικαστήριο στην πολιτεία του Μίσιγκαν.
Ο 40χρονος είχ μετακομίσει στο σπίτι που ζούσαν οι γονείς του στην Ιντιάνα το 2016 μετά το διαζύγιο που πήρε από τη σύζυγό του.
Όπως αναφέρει στη μήνυσή του όταν δέκα μήνες μετά τη μετακόμηση παραδόθηκαν τα πράγματά του διαπίστωσε ότι έλειπαν 12 κούτες με βίντεο πορνόκαι περιοδικά.
Οι γονείς του, ισχυρίζεται ο 40χρονος, παραδέχθηκαν ότι ήταν αυτοί που πέταξαν τις κούτες.
Ο 40χρονος υπολογίζει την αξία της συλλογής του στα 29.000 δολάρια και γι' αυτό ζητά αποζημίωση ύψους 87.000 δολαρίων από τους γονείς του.
Στη μήνυση περιλαμβάνεται και ένα e-mail που έστειλε ο πατέρας του 40χρονου στον γιο του στο οποίο έγραφε «σου έκανα μεγάλη χάρη που πέταξα όλα αυτά τα πράγματα».
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.