Γερμανία: Μία αιωνόβια κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Γερμανία: Μία αιωνόβια κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Στόχος της να κάνει επιτέλους κάτι για τους νέους - Στην προεκλογική της εκστρατεία, η γλυκύτατη γιαγιά υπόσχεται, μεταξύ άλλων, στους συμπολίτες της ότι θα ξανανοίξει το υπαίθριο κολυμβητήριο της πόλης, το οποίο έβαλε «λουκέτο» το 2011

giagia_ekato
Εκατό Μαΐων... και όχι απλά δεν το βάζει κάτω αλλά θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά, βάζοντας υποψηφιότητα για το δημοτικό συμβούλιο μιας μικρής πόλης στη Γερμανία.

Η πρώην γυμνάστρια Λιζέλ Χάιζε θέλει να γίνει μέλος του δημοτικού συμβουλίου της πόλης Κιρχαιμπολάντεν, στο κρατίδιο Ρηνανία-Παλατινάτο.

Στην προεκλογική της εκστρατεία, η γλυκύτατη γιαγιά υπόσχεται, μεταξύ άλλων, στους συμπολίτες της ότι θα ξανανοίξει το υπαίθριο κολυμβητήριο της πόλης, το οποίο έβαλε «λουκέτο» το 2011.

Η ίδια θεωρεί πως η προχωρημένη της ηλικία είναι το μεγάλο της πλεονέκτημα για να ασχοληθεί με τα προβλήματα των συμπολιτών της.
Κατεβαίνει με την ομάδα: «Εμείς για το Κίμπο»- έτσι αποκαλούν χαιδευτικά την πόλη τους οι οκτώ χιλιάδες κάτοικοί της.

Η χαμογελαστή γιαγιά, που έχει αρκετά εγγόνια και δισέγγονα, είναι πλέον αρκετά δημοφιλής στη γερμανική κωμόπολη. Στόχος της είναι να ενεργοποιήσει τους συμπολίτες της και να κάνει επιτέλους κάτι για τους νέους ανθρώπους.

Κλείσιμο
Με την παρουσία της, η Χάιζε έφερε δημοσιότητα στην ομάδα της.

«Μας έφερε δημοσιότητα και μπορούμε να πλέον περάσουμε το μήνυμά μας ευκολότερα», υποστηρίζει η Χέλγκα Μπίρμαν, μέλος της ομάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης