Φωτιά σε ξενοδοχείο στο Νέο Δελχί - Τουλάχιστον 17 οι νεκροί

Φωτιά σε ξενοδοχείο στο Νέο Δελχί - Τουλάχιστον 17 οι νεκροί

Ανάμεσά τους μια γυναίκα με το παιδί της που έπεσαν στο κενό για να σωθούν

hotel-india-ena
Τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα, όταν πυρκαγιά απανθράκωσε τμήμα κεντρικού ξενοδοχείου στο Νέο Δελχί, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο

Σύμφωνα με τον διοικητή του πυροσβεστικού σώματος της πρωτεύουσας της Ινδίας, μια γυναίκα και ένα παιδί συγκαταλέγονται στα θύματα της πυρκαγιάς στο ξενοδοχείο Arpit Palace. Άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας της φωτιάς στο ξενοδοχείο αυτό, πρόσθεσε.

Η φωτιά κατασβέστηκε έπειτα από αρκετές ώρες.

Η εφημερίδα Times of India, επικαλούμενη επίσης αξιωματικούς του πυροσβεστικού σώματος στο Νέο Δελχί, ανέφερε στη διαδικτυακή της έκδοση ότι περίπου 35 φιλοξενούμενοι στο ξενοδοχείο κατορθώθηκε να διασωθούν από τους πυροσβέστες.

Κατά δημοσιεύματα στον ινδικό Τύπο, η γυναίκα και το παιδί σκοτώθηκαν όταν έπεσαν στο κενό για να σωθούν από τις φλόγες.

Φωτογραφίες και πλάνα που μεταδόθηκαν εικονίζουν τον τρίτο και τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου να καίγεται.

Κλείσιμο








Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα. Οι αρχές, οι οποίες διενεργούν έρευνα, μελετούν το ενδεχόμενο να οφειλόταν σε βραχυκύκλωμα και εάν υπήρξαν παραλείψεις ή επιδείχθηκε αμέλεια από μέλη του προσωπικού και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου.

Οι πυρκαγιές που οφείλονται σε ατυχήματα είναι συνηθισμένες στην Ινδία, εξαιτίας του μάλλον αδύναμου κανονισμού για την πυρασφάλεια και της απουσίας ελέγχων.

Τον Δεκέμβριο, οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι περίπου εκατό τραυματίστηκαν όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε δημόσιο νοσοκομείο στο Μουμπάι (δυτικά).


Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης