Μαδούρο: Ο Τραμπ έχει δώσει εντολή για τη δολοφονία μου

Μαδούρο: Ο Τραμπ έχει δώσει εντολή για τη δολοφονία μου

Ο Νικολάς Μαδούρο ισχυρίστηκε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε εντολή στην κολομβιανή κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε «μαφία», να τον σκοτώσει

maduro
Ο Νικολάς Μαδούρο ισχυρίστηκε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε εντολή στην κολομβιανή κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε «μαφία», να τον δολοφονήσει.

Μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο RIA Novosti, ο Βενεζουελανός πρόεδρος προειδοποίησε ότι, αν κάποια του συμβεί κάτι, οι υπεύθυνοι θα είναι σίγουρα ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κολομβιανός ομόλογός του, Ιβάν Ντούκε.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Τραμπ έχει διατάξει τον θάνατό μου. Είπε στην κολομβιανή κυβέρνηση, την κολομβιανή «μαφία», να με δολοφονήσει. Εάν μου συμβεί κάτι κάποια μέρα, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κολομβιανός πρόεδρος Ιβάν Ντούκε θα είναι υπεύθυνοι», είπε χαρακτηριστικά ο Μαδούρο.

Ο προεδρος της Βενεζουέλας εξέφρασε ωστόσο σιγουριά ότι οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας του μπορούν να τον προστατέψουν.

«Με προστατεύει ο λαός της Βενεζουέλας. Έχουμε εξαιρετική υπηρεσία πληροφοριών» ανέφερε ο Μαδούρο.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Μαδούρο εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζον Μπόλτον εμποδίζει τον Τραμπ από το να μιλήσει απευθείας με την κυβέρνηση της Βενεζουέλας, παρότι ο ίδιος έχει προσπαθήσει επανειλημμένα στο παρελθόν να επικοινωνήσει με τον Αμερικανό ηγέτη.

Κλείσιμο
«Όλα αυτά τα χρόνια, προσπαθώ να ανοίξω διάλογο σε προσωπικό επίπεδο. Όμως ο Μπόλτον δεν θέλει να συμβεί αυτό και εμποδίζει τον Τραμπ να δεχτεί. Αυτές τις πληροφορίες έχω» εξήγησε ο Μαδούρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης