Η σύζυγος του Γκουαϊδό καλεί τον στρατό να ανατρέψει τον Μαδούρο

Η σύζυγος του Γκουαϊδό καλεί τον στρατό να ανατρέψει τον Μαδούρο

Η σύζυγος του Χουάν Γκουαϊδό κάλεσε με συνέντευξή της τον στρατό να σταθεί στο πλευρό του συζύγου της και να ανατρέψει τον Μαδούρο

DyG0EHPXgAAQcWC
Η σύζυγος του Χουάν Γκουαϊδό κάλεσε τον στρατό να στηρίξει τον αυτοανακηρυχθέντα πρόεδρο της Βενεζουέλας, προκειμένου να πέσει η κυβέρνηση.

Λίγα είναι αυτά που λείπουν για να πέσει ο Νικολάς Μαδούρο, δήλωσε η Φαμπιάνα Ροζάλες σε συνέντευξη στην εφημερίδα La Nacion της Αργεντινής. Ηδη, πολλές χώρες έχουν αναγνωρίσει τον Γκουαϊδό ως νόμιμο προσωρινό πρόεδρο της Βενεζουέλας, ενώ ο Μαδούρο τον κατηγορεί ότι ενορχήστρωσε πραξικόπημα υπό τις οδηγίες της Ουάσινγκτον.

«Αυτό που λείπει είναι ο στρατός. Εχουμε όλα τα άλλα: τη διεθνή κοινότητα, τους ανθρώπους στους δρόμους και τους πόρους που θα επαναπατριστούν», είπε η Ροζάλες. Η 26χρονη δημοσιογράφος, δήλωσε πως δεν θεωρεί τον εαυτό της ούτε αριστερή ούτε δεξιά, ενώ είπε πως γνώρισε τον Γκουαϊδό πριν από περίπου 7 χρόνια, όταν ήταν και οι δύο ακτιβιστές σε αντιπολιτευόμενο οργανισμό.

«Αυτό το καθεστώς δαπάνησε 20 χρόνια καταστρέφοντας τους νέους ανθρώπους και το μέλλον. Ολοι ηγέτες της αντιπολίτευσης έχουν τον ίδιο στόχο: να απελευθερώσουν τον λαό της Βενεζουέλας», συμπλήρωσε η Ροζάλες, σύμφωνα με το Reuters.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης