Φρίκη στην Ινδία: Σκότωσαν και με τη βοήθεια χασάπη, τεμάχισαν την 16χρονη κόρη τους!

india-women-crime

Οι γονείς - τέρατα αρχικά είχαν καταγγείλει την εξαφάνιση του παιδιού τους - Οι αρχές θεωρούν πως πρόκειται για έγκλημα τιμής

Μια ακόμα ιστορία φρίκης με θύμα ένα κορίτσι έρχεται από την Ινδία, την χώρα όπου οι βιασμοί και τα εγκλήματα κατά των γυναικών είναι καθημερινό φαινόμενο.

Ένα 16χρονο κορίτσι βρέθηκε δολοφονημένο και τεμαχισμένο από την αστυνομία, όταν οι γονείς κατήγγειλαν στις αρχές την εξαφάνιση της κόρης τους. Δήλωσαν μάλιστα πως το παιδί τους είχε πέσει θύμα βιασμού και πως στην συνέχεια έχασαν τα ίχνη του.

Διερευνώντας το έγκλημα όμως, οι αρχές έφτασαν στην φρικτή αλήθεια: Το κορίτσι ήταν θύμα των ίδιων του των γονιών, οι οποίοι την σκότωσαν για λόγους τιμής.

Ποιο ήταν το αμάρτημα της ανήλικης; Είχε κλεφτεί με έναν άντρα, όμως επέστρεψε τρεις μέρες μετά στο σπίτι της. Οι γονείς δεν άντεξαν την προσβολή, ότι δηλαδή επέστρεψε, και αποφάσισαν να την σκοτώσουν. Στην προσπάθειά τους μάλιστα να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, ζήτησαν την βοήθεια ενός οικογενειακού φίλου, που είναι χασάπης και ο οποίος τελικά τεμάχισε το άτυχο κορίτσι!

Ο άντρας αυτός ήταν που τελικά ομολόγησε το έγκλημα στις αρχές, που συνέλαβαν τον ίδιο και τους γονείς της δεκαεξάχρονης, στην επαρχία Μπιχάρ.

Το 2016 καταγράφηκαν στην Ινδία 69 εγκλήματα τιμής, αν και οι ακτιβιστές για τα δικαιώματα των γυναικών πιστεύουν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Γιώργος

Αλλά εκατομμύρια (!) γυναίκες μαζεύτηκαν τις προάλλες στην Ινδία και σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα εκατοντάδων χιλιομέτρων (!) για να διαμαρτυρηθούν όχι για τους βιασμούς, όχι για τις δολοφονίες, όχι για τον ρατσισμό, όχι για την φτώχεια αλλά γιατί δεν τους επιτρέπεται η είσοδος σε έναν από τους σημαντικούς ναούς τους...

Κόν

Αυτό δεν εμποδίζει το αγώνα κατά της γυναικτονίας και των βιασμών. Φαίνεται πάντως,ότι υπάρχει μεγάλη έλλειψη γυναικών σ'αυτή τη χώρα.Και αυτό γιατί υπήρξε η κοινωνική επιλογή της φύλου των εμβρύων,επέλεγαν ή επιλέγουν τα αγόρια ή αλλιώς άμβλωση. Μια καταφανώς στρεβλή χρήση της προόδου της επιστήμης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ameron

Η απάντηση ήρθε την επόμενη κιόλας ημέρα, όταν ο Κάμερον, φορώντας σορτσάκι και ελαφρά μαυρισμένος από τις πρόσφατες οικογενειακές διακοπές σε ένα θέρετρο της Κόστα Ρίκα που κοστίζει σχεδόν 2.000 ευρώ την βραδιά, αιφνιδιάστηκε από τους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το σπίτι του στο Νότινγκ Χιλ