Υποτίμησα την αντίδραση του κόσμου, λέει η Αιγύπτια ηθοποιός που κινδυνεύει με φυλάκιση λόγω... αποκαλυπτικού φορέματος

760321-cario-film-festival

Η Ράνια Γιούσεφ δήλωσε ότι μπορεί να έχει υποτιμήσει το πώς θα αντιδρούσαν οι άνθρωποι στο φόρεμα που φορούσε κατά την τελετή λήξης του φετινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Καΐρου, το οποίο αποκάλυψε το σύνολο των ποδιών της

Μια Αιγύπτια ηθοποιός που αντιμετωπίζει δίκη υπό τις κατηγορίες περί προσβολής της δημοσίας αιδούς λόγω ενός αποκαλυπτικού φορέματος, λέει ότι δεν είχε πρόθεση να προσβάλει κανέναν και έκανε έκκληση στους επικριτές της να πιστεύουν στις καλές προθέσεις της.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook αργά το Σάββατο, η Ράνια Γιούσεφ δήλωσε ότι μπορεί να έχει υποτιμήσει το πώς θα αντιδρούσαν οι άνθρωποι στο φόρεμα που φορούσε κατά την τελετή λήξης του φετινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Καΐρου, το οποίο αποκάλυψε το σύνολο των ποδιών της.

Κατά την επιλογή του ενδύματος, είπε, είχε απευθυνθεί σε σχεδιαστές μόδας που μπορεί να έχουν επηρεαστεί από τις προτιμήσεις και τα πρότυπα στα διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου.

"Θέλω να επαναλάβω τη δέσμευσή μου για τις αξίες και την ηθική που έχουμε αναστήσει στην αιγυπτιακή κοινωνία", δήλωσε η Γιούσεφ, της οποίας η δήλωση δεν περιείχε κάποιου είδους συγγνώμη προς τους προσβεβλημένους, βαθιά συντηρητικούς μουσουλμάνους.

ΣΧΟΛΙΑ (8)

sg

Πού να τολμήσει να ονειρευτεί τέτοια γυναίκα ο βρωμιάρης με το σαρίκι και την κελεμπία

@

Στις ισλαμικές κοινωνίες ο ρόλος της γυναίκας είναι να κάνει τη δούλα στον άντρα και τη μηχανή αναπαραγωγής παιδιών, χωρίς να της επιτρέπεται να σπουδάσει, να εργαστεί ή να εκφράσει προσωπική άποψη για το οτιδήποτε (ίσως η μπούργκα να είναι το μικρότερο κακό). Ενώ οι "άντρακλες" μουσουλμάνοι έχουν δικαίωμα να βιάζουν και να παντρεύονται ανήλικα κορίτσια που μπορεί να μην έχουν μπει ακόμα στην εφηβεία.....το "αποκαλυπτικό" φόρεμα της παρουσιάστριας τους μάρανε !

DS

...και όλα αυτά γιατί ο ισλαμικός νόμος (θρησκευτικός νόμος) ορίζει το μήκος του φορέματος... Εάν στην Ελλάδα έβγαινε ένας Παππάς και έλεγε ότι πρέπει π.χ οι γυναίκες να μην φορούν παντελόνια , ειδικά στην εκκλησία, θα τον είχαν κράξει (φυσιολογικά) όλοι... ειδικά εάν ζητούσε να γίνει ο θρησκευτικός κανόνας νόμος του κράτους και να πηγαίνουν αυτόφωρο οι γυναίκες που τον παραβιάζουν !!!...και αυτό επιμένουν κάποιο ότι είναι πολιτισμός και κουλτούρα που πρέπει εμείς οι υπόλοιποι να σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητές του ειδικά όταν εμφανίζονται στην Ελλάδα τύποι γαλουχημένοι με τέτοια πρότυπα.

Με αυτούς τους Ταλιμπάν κάνει κοινές ασκήσεις ο ελληνικός στρατός

Άντε βγείτε να μας πείτε για τη σημαία τώρα πάλι και τον περήφανο στρατό.Ξεφτίλες.

Χτυπητήρης

Τι γυναικάρα είσαι συ παιδί μου! Κάμπωσα λέμε!

eleana

ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ

lily

Κι αυτή ρε παιδί μου, δεν ήξερε σε ποιά χώρα ζεί ???

ΝΕΟ ΕΛΛΗΝ

προσεχως στο ελλαδισταν

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης