Αντιμέτωπη ακόμα και με 5 χρόνια φυλάκισης είναι μια Αιγύπτια ηθοποιός, που κατηγορείται για προσβολή της δημοσίας αιδούς, επειδή εμφανίστηκε με ένα see-through φόρεμα σε κινηματογραφικό φεστιβάλ στο Κάιρο.
Η Ράνια Γιούσεφ πρόκειται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον επόμενο μήνα, επειδή (σύμφωνα με το κατηγορητήριο) το φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε στην τελετή λήξης του φεστιβάλ και αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα πόδια της, δεν υπάκουγε στα χρηστά μουσουλμανικά ήθη.
Η Αίγυπτοςείναι μια αρκετά συντηρητική χώρα, με την πλειοψηφία των κατοίκων της να είναι μουσουλμάνοι. Το κράτος με τους 100 εκατομμύρια πολίτες έχει πραγματοποιήσει κάποια βήματα εκκοσμίκευσης τα τελευταία χρόνια, όμως η δίωξη της Γιούσεφ υπενθυμίζει ότι ο ισλαμικός φονταμενταλισμός συνεχίζει να έχει ισχυρή φωνή.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.