Αμερικανίδα υποβλήθηκε σε εννέα πλαστικές για να μοιάσει στην Ιβάνκα Τραμπ

Αμερικανίδα υποβλήθηκε σε εννέα πλαστικές για να μοιάσει στην Ιβάνκα Τραμπ

H 34χρονη Σάρα Σμιντ υποβλήθηκε σε ρινοπλαστική, λιποαναρρόφηση σε πηγούνι, μέση, γοφούς και γλουτούς, «γέμισε» τα χείλη της, επένεβη στα μάγουλά της και έκανε ανόρθωση οπισθίων

ivnaka-exo1
Λατρεία για την Ιβάνκα Τραμπ φαίνεται ότι έχει η 34χρονη Σάρα Σμιντ καθώς μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί ότι έχει, μέχρι στιγμής, υποβληθεί σε εννέα πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να μοιάσει στην πρώτη κόρη των ΗΠΑ.

«Πιστεύω ότι είναι όμορφη και αριστοκρατική. Ο τρόπος που κινείται... Γιατί να μην την λατρέψεις;» αναρωτήθηκε η Σμίντ που είναι αναλύτρια.

Τα σημεία που αποτελούσαν «εμπόδια» για την 34χρονη ήταν το πηγούνι και η μέση της γιατί πίστευε ότι δεν ταριάζουν με αυτά της Ιβάνκα.

Μιλώντας στην εκπομπή Inside Edition που θα μεταδοθεί ολόκληρη τη Δευτέρα, η Σμιντ ακούγεται να ζητά παρέμβαση και στο στομάχι της γιατί «δεν βλέπω να έχει τέτοιο η Ιβάνκα».

Η 34χρονη Σμιντ, που είναι τρία χρόνια μικρότερη από την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνθηκε για να πετύχει στο στόχο της στο γιατρό Φράνκλιν Ρόουζ στο Χιούστον.

ivnaka-exo3
ivnaka-exo2
Κλείσιμο


Τελικά η Σμιντ υποβλήθηκε σε ρινοπλαστική, λιποαναρρόφηση σε πηγούνι, μέση, γοφούς και γλουτούς, «γέμισε» τα χείλη της, επένεβη στα μάγουλά της και έκανε ανόρθωση οπισθίων.

Παράλληλα άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της και έβαλε εξτένσιονς.

Ευτυχώς το αποτέλεσμα την ικανοποίησε με την ίδια να δηλώνει στην ίδια εκπομπή ότι «έχω απολύτως το λουκ της Ιβάνκα που ήθελα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης