Κι όμως αυτή η γυναίκα από την Ουγκάντα έχει γεννήσει 44 παιδιά!

ugkanta

H 39χρονη Μάριαμ σε τέσσερις από τις αναρίθμητες γέννες στης έχει φέρει στη ζωή δίδυμα, ενώ σε τρεις από αυτές πεντάδυμα

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 44 παιδιά έχει γεννήσει η Μάριαμ Ναμπατάνζι από την Ουγκάντα και μάλλον είναι η μοναδική που έχει φέρει στον κόσμο τόσα παιδιά!

Όπως αναφέρει το Russia Today, η 39χρονη Μάριαμ σε τέσσερις από τις αναρίθμητες γέννες στης έχει φέρει στη ζωή δίδυμα, ενώ σε τρεις από αυτές πεντάδυμα.

Η ίδια περιέγραψε ότι στην αρχή την τρόμαζε η ιδέα να κάνει τόσα παιδιά και για το λόγο αυτό σε μια περίπτωση ζήτησε τη βοήθεια των γιατρών, προκειμένου διακόψει την κύηση.

Ωστόσο, εκείνοι της εξήγησαν πως θα έβαζε την ζωή της σε κίνδυνο αν τη δεδομένη στιγμή προχωρούσαν σε διακοπή της εγκυμοσύνης.

Ο πατέρας των παιδιών δεν είναι πια μέλος της μεγάλης οικογένειας, καθώς η 39χρονη γυναίκα αποφάσισε να πάρει διαζύγιο επειδή την κακομεταχειρίζονταν.

Η Μάριαμ αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες στην καθημερινότητά της, όμως δηλώνει ευτυχισμένη και φροντίζει με κάθε τρόπο για το μέλλον των παιδιών της.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Δεν της μίλησε κανείς

για την .... μετανάστευση, στην Γερμανία ας πούμε, όπου τα επιδόματα είναι παχυλά!?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gerlic

Η αναμέτρηση στο Γκέρλιτς  χαρακτηριζόταν σοβαρή δοκιμασία για το γερμανικό πολιτικό σκηνικό, αφού σε αυτή θα κρινόταν αν το AfD θα κατάφερνε να εκλέξει για πρώτη φορά δήμαρχο σε πόλη της χώρας

3
debate

Οι υποψήφιοι για τον δήμο της Κωνσταντινούπολης αναμετρήθηκαν μία εβδομάδα πριν από την επαναληπτική εκλογική διαδικασία που θεωρείται δοκιμασία για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν