Γαλλία: Νέα πτώση της δημοτικότητας του Μακρόν στο 29%, σύμφωνα με δημοσκόπηση

macron

Ο Εμανουέλ Μακρόν εξελέγη το 2017 με το 66,1% των ψήφων και ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων με σκοπό τον εκσυγχρονισμό της Γαλλίας

Η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν σημείωσε νέα πτώση τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Μόλις το 29% των ερωτηθέντων δήλωσε ικανοποιημένο από τις ενέργειες του Μακρόν, μείωση πέντε μονάδων σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και δέκα μονάδων σε σχέση με δύο μήνες πριν, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Ifop στην εφημερίδα Le Journal du Dimanche.

Η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου εμφανίζεται χαμηλή στις περισσότερες δημοσκοπήσεις.

Ο Εμανουέλ Μακρόν εξελέγη το 2017 με το 66,1% των ψήφων και ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων με σκοπό τον εκσυγχρονισμό της Γαλλίας. Όμως πολλοί ψηφοφόροι διάφορων τάξεων παραπονιούνται ότι οι πολιτικές του ωφελούν κυρίως τις εταιρείες και τους πλούσιους.

AΠΕ - ΜΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ (3)

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΗΓΕΤΕΣ ΔΙΧΩΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΒΗΝΟΥΝ.ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΟΣΟΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΝΕΚΡΟ ΤΟ Σ.Κ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ. ΕΝΑΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Πιο πιθανο να μεταρυθμιστει το Πασοκισταν

παρα η κομμουνιστικη Γαλλία,οσους Μακρον και να βάλουν ο μεγάλος ασθενης της Δυσης δεν εχει σωτηρια,ας το καταλαβουν επιτελους οι Γερμανοί

Περαστικός

Ο Μακρόν εξελέγη με 66% αλλά από το 30% των εκλογέων. Φυσιολογικό είναι σήμερα να καταρρέει αφού η πλειοψηφία ποτέ δεν ήθελε αυτόν τον μαϊντανό των ΜΜΕ και υπάλληλο των τραπεζιτών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kaso-mesa_2

Η έρευνα για τον θάνατο του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, δεν έχει ολοκληρωθεί, γι' αυτό κάθε σχόλιο για  επιβολή κυρώσεων κατά της Σαουδικής Αραβίας είναι πρώιμο