Μοντέλο της Louis Vuitton κρίθηκε ένοχος για δολοφονία του ανταγωνιστή του

Μοντέλο της Louis Vuitton κρίθηκε ένοχος για δολοφονία του ανταγωνιστή του

Ο 24χρονος αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να του επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης για το βίαιο μαχαίρωμα του ανταγωνιστή του – Τον σκότωσε λόγω ζηλιας

montelo_insta
Ένοχος κρίθηκε ο George Koh, το 24χρονο μοντέλο της Louis Vuitton, για τη δολοφονία του ανταγωνιστή του, λόγω ζηλοφθονίας.

Το περιστατικό έγινε στις 11 Ιανουαρίου, σε πεζοδρόμιο στο δυτικό Λονδίνο, όταν ο George Koh κρίθηκε ότι σκότωσε μετά από αντιπαράθεση τον Harry Uzoka, επίσης μοντέλο.

Όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ, και οι δύο άνδρες έφεραν μαζί τους οπλισμό. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο Koh είχε εμμονή με τον Uzoka, καθώς θεωρούταν πιο επιτυχημένο μοντέλο, ενώ οι δυο τους είχαν ομοιότητα. Μάλιστα, ειπώθηκε ότι ο Koh προσπάθησε να μιμηθεί τον Uzoka και να έρθει σε επαφή με τους φίλους του.

Το 24χρονο μοντέλο συγκρούστηκε με το θύμα του. Νωρίτερα, ισχυρίστηκε ότι είχε κοιμηθεί με τη σύντροφο του Uzoka, επίσης μοντέλο.

Ο Uzoka του είχε ζητήσει να σταματήσει να τον αντιγράφει στα social media. Για να λύσει το ζήτημα, κανόνισε συνάντηση μαζί του.

Αλλά ο Koh τον περίμενε σε ένα μαχαίρι σε κάθε χέρι, όπως ανέφεραν άτομα που ήταν μαζί με τον Uzoka.

Κλείσιμο
Πάντως, ο 24χρονος υποστήριξε ότι ο Uzoka έδειξε πρώτος το όπλο του και τον χτύπησε για αυτοάμυνα.

Το θύμα περιγράφηκε στο δικαστήριο ως «το πιο διάσημο μαύρο μοντέλο» στη Βρετανία, που είχε συμβόλαια με τη Mercedes και τη Levi's.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης