Επίσημο αίτημα στην πρεσβεία της Ταϊλάνδης για συνδρομή στο έργο της διάσωσης των μαθητών απο το σπήλαιο Ταμ Λουανγκ υπέβαλλε το Λιμενικό.
Aπολυτα έγκυρες πληροφορίες απο «πήγες» του υπουργείου Εξωτερικών λένε στο protothema.gr οτι την Παρασκευή, το Λιμενικό, κατέθεσε αίτημα προκειμένου να μεταβεί στην Ταϊλάνδη κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών ( Μ.Υ.Α/Λ.Σ) έτσι ώστε οι ειδικά εκπαιδευμένοι βατραχάνθρωποι να συνδράμουν στην επιχείρηση του απεγκλωβισμού των παιδιών.
Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ήδη έχει μεταβεί στη βόρεια Ταϊλάνδη βατραχάνθρωπος της Μ.Υ.Α προκειμένου να προετοιμάσει το εδαφος και αυτο που πλέον περιμένουν στο Λιμενικό είναι να πάρουν μέσω Υπουργειου Εξωτερικών την επίσημη απάντηση απο την πρεσβεία.
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.