Οι ΗΠΑ ευελπιστούν ότι η ΕΕ θα σταματήσει την κατασκευή του αγωγού Nord Stream-2

1048364697

Η Αμερικανίδα υφυπουργός Εξωτερικών Σάντρα Ούντκιρκ ισχυρίστηκε ότι το έργο δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ενεργειακής ανεξαρτησίας

Οι ΗΠΑ θεωρούν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση αυτοτελώς θα σταματήσει ή θα αναστείλει την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream-2, δήλωσε κατά την διάρκεια συζήτησης που έλαβε χώρα στο Ατλαντικό Συμβούλιο (Atlantic Council) η Αμερικανίδα υφυπουργός Εξωτερικών Σάντρα Ούντκιρκ.

«Δεν θεωρώ, ότι το έργο μπορεί να θεωρηθεί τετελεσμένο. Θεωρώ ότι διαθέτει ακόμη εργαλεία, για να το σταματήσει, να το αναστείλει, ή να το τροποποιήσει κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ενεργειακής ανεξαρτησίας. Δεν θα ήθελα να πω ότι οι κυρώσεις είναι το τελευταίο εργαλείο» δήλωσε η Ούντκιρκ.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

zz

Και μετά να τροφοδοτούν οι ΗΠΑ την Ευρώπη με δικό τους υγροποιημένο πανάκριβο αέριο και να μας εκβιάζουν , τουλάχιστον η Ρωσσία δεν εκβιάζει αν και από την εποχή του πρώτου αγωγού πέρασαν κοντά 60 χρόνια από την εποχή της ΕΣΣΔ , ενώ οι ΗΠΑ θα εκβιάζουν με μαθηματική ακρίβεια , είναι στο αίμα τους .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης