«Κόλλησε» στη Γαλλία η σορός του Μπουρντέν - Γιατί καθυστερεί η αποστολή της στις ΗΠΑ;

«Κόλλησε» στη Γαλλία η σορός του Μπουρντέν - Γιατί καθυστερεί η αποστολή της στις ΗΠΑ;

Τα σχέδια για την κηδεία έχουν «παγώσει» - Ποια γυναίκα θα κληθεί  να αποφασίσει τις λεπτομέρειες της τελετής;

bourdain-neo
Η σορός του Άντονι Μπουρντέν, του διάσημου σεφ ο τραγικός χαμός του οποίου συγκλόνισε τον πλανήτη την Παρασκευή, έχει «κολλήσει» στη Γαλλία λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων, με αποτέλεσμα να έχουν παγώσει τα σχέδια για την κηδεία του, μεταδίδει σήμερα η New York Post.

H οικογένεια του Μπουρντέν περιμένει ακόμα να επιτρέψει η γαλλική κυβέρνηση την αποστολή της σορού στις ΗΠΑ για την κηδεία, μετά την αυτοκτονία του «ροκ σταρ» της μαγειρικής.

«Η επιστροφή της σορού του θα αργήσει μερικές μέρες λόγω γραφειοκρατικών ζητημάτων», είπε στην Post η μητέρα του διάσημου σεφ, η 83χρονη Γκλάντις Μπουρντέν.

Top 5 Anthony Bourdain Moments


Κλείσιμο
Όπως εξήγησε η ίδια, τέτοιου είδους επιπλοκές συνηθίζονται στην Γαλλία. «Ακούστε, έχω ζήσει εκεί πέντε χρόνια. Τίποτα δεν γίνεται γρήγορα» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του σεφ.

Σύμφωνα με τη μητέρα του Μπουρντέν, τις λεπτομέρειες της κηδείας του γιου της θα κληθεί να αποφασίσει η εν διαστάσει σύζυγός του, Οτάβια Μπούσια Μπουρντέν, αφού παραμένει σύμφωνα με τον νόμο η εγγύτερη συγγενής του.

«Παρόλο που είχαν χωρίσει, εκείνη θα κληθεί να αποφασίσει για τα πάντα. 'Εχουμε να μιλήσουμε μια-δυο μέρες. Σίγουρα είναι το ίδιο συντετριμμένη μ' εμένα», είπε στην Post η 83χρονη.

Anderson Cooper’s tribute to his friend Anthony Bourdain


Ο Μπουρντέν και η σύζυγός του διατηρούσαν αρμονικές σχέσεις μετά τον χωρισμό τους, και μεγάλωναν από κοινού την 11χρονη κόρη τους Αριάν.

Ο 61χρονος σεφ βρέθηκε νεκρός από τον συνάδελφό του Ερίκ Ριπέρ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου την Παρασκευή, κρεμασμένος από τη ζώνη του μπουρνουζιού του στη βορειοανατολική Γαλλία.

Anthony Bourdain  - Our last full interview
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης