Χολιγουντιανός σταρ για Άντονι Μπουρντέν: Ήταν δειλός, δεν ήξερε πώς να δεχτεί την αγάπη

Χολιγουντιανός σταρ για Άντονι Μπουρντέν: Ήταν δειλός, δεν ήξερε πώς να δεχτεί την αγάπη

Οργή στο διαδίκτυο για την ανάρτηση όπου ο 58χρονος ηθοποιός εκθέτει τις αμφιλεγόμενες απόψεις του για την αυτοκτονία

burdain
Οργή έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο μία ανάρτηση του Βαλ Κίλμερ, στην οποία ο 58χρονος ηθοποιός εκθέτει τις αμφιλεγόμενες απόψεις του για την αυτοκτονία, με αφορμή τον πρόσφατο χαμό του διάσημου σεφ Άντονι Μπουρντέν.

Σε μια εκτενέστατη ανάρτηση στο Facebook, ο Κίλμερ είπε ότι ήταν εγωιστικό εκ μέρους του Μπουρντέν να βάλει τέλος στη ζωή του και τον κατηγόρησε ότι δεν ήταν ικανός να δεχτεί την αγάπη που του προσφερόταν.

Αρκετοί χρήστες του διαδικτύου βρήκαν ιδιαίτερα ανάρμοστο το post του Κίλμερ, ιδίως αφού αποφάσισε να το ανεβάσει τόσο σύντομα μετά τον χαμό του σεφ.

Η δικαιολογία του 58χρονου ηθοποιού ήταν ότι τον συνέδεε μια στενή φιλική σχέση με τον Μπουρντέν, και έτσι ο τρόπος που διάλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του τον εξόργισε. Όπως επισήμαναν ωστόσο πολλοί χρήστες των social media, δεν υπάρχει ούτε μία ένδειξη στο παρελθόν των δύο ανδρών που να υποδηλώνει ότι γνωρίζονταν.


Κλείσιμο



«Τι εγωισμός. Πόσες στιγμές απείχες από το να αισθανθείς την αγάπη που σου πρόσφερε όλος ο πλανήτης απλόχερα. Τόσο εγωιστής. Ή πράξη σου μας εξόργισε τόσο πολύ», ήταν κάποιες από τις πρώτες φράσεις της ανάρτησης του Κίλμερ που προκάλεσαν ένα κύμα αντιδράσεων.

Στη συνέχεια της οργισμένης ανάρτησής του, ο Κίλμερ συγκρίνει τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο διάσημος σεφ με τα δικά του προβλήματα υγείας. Υπενθυμίζεται ότι ο Βαλ Κίλμερ είχε διαγνωστεί με καρκίνο του φάρυγγα πριν από δύο χρόνια, και φωτογραφίες που έδειχναν τον ίδιο καταβεβλημένο έκαναν συχνά την εμφάνισή τους σε εξώφυλλα των περιοδικών.

«Θα έβαζες τέλος στη ζωή σου αν σου συνέβαινε ό,τι και σ' εμένα, πριν από δύο χρόνια, αν δεν μπορούσες να φας τίποτα επειδή η γλώσσα σου είναι συνεχώς πρησμένη; Σκέφτομαι, ονειρεύομαι κάθε γεύμα που απόλαυσα ποτέ και το γεύομαι στη φαντασία μου.... Εσύ ξαφνικά ξύπνησες μια μέρα και δεν πεινούσες πια. Παρά το γεγονός ότι είχες μια μικρή κόρη στο σπίτι να σε περιμένει, αποφάσισες ότι δεν πεινάς αρκετά ώστε να συνεχίσεις να ανασαίνεις. Ήταν το μίσος του πατέρα σου ακόμα τόσο αισθητό ώστε να σκιάζει κάθε ηλιόλουστη στιγμή κάθε καταραμένης μέρας της ζωής σου, Άντονι;» διερωτάται ο ηθοποιός.

«Δεν έχεις ιδέα πώς είναι να ζεις με κατάθλιψη», «Αυτού του είδους οι συμπεριφορές σπρώχνουν ανθρώπους στον θάνατο», «Επιτίθεσαι σε έναν άνθρωπο που πρόσφερε τα πάντα στους γύρω του και έχει φύγει από τη ζωή» ήταν μερικές από τις αναρτήσεις των χρηστών των social media που κατακεραύνωσαν τον Βαλ Κίλμερ για τα άκαιρα σχόλιά του.

Συνειδητοποιώντας μάλλον το λάθος του, ο ηθοποιός ανάρτησε ένα 24ωρο αργότερα μια δεύτερη ανάρτηση, όπου ζητούσε συγγνώμη σε όσους παρεξηγήθηκαν από τις δηλώσεις του και διευκρίνιζε ότι αυτό που  εννοούσε ήταν πως «η αγάπη μπορεί να γιατρέψει τα πάντα».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης