Βίντεο: Μπόμπιρας τρολάρει με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο την πρόταση γάμου της μητέρας του

Βίντεο: Μπόμπιρας τρολάρει με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο την πρόταση γάμου της μητέρας του

To κλιπ έγινε viral συγκεντρώνοντας πολλές χιλιάδες views

moraki-protasi
Ένα τρίχρονο αγοράκι έκλεψε την παράσταση με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο σε βίντεο που δείχνει τον αγαπημένο της μητέρας του να γονατίζει και να ζητάει το χέρι της.

Ο 33χρονος Kevin Przytula από το Μίσιγκαν ήθελε να καταγράψει την πρόταση γάμου που θα έκανε στην 27χρονη Allyssa Anter, ώστε το ρομαντικό βίντεο να τους θυμίζει για πάντα αυτήν την υπέροχη στιγμή. Έτσι ζήτησε από την 11χρονη κόρη της γυναίκας που αγαπά να τραβήξει με το κινητό της την σκηνή, ενώ το αγοράκι της Alyssa στεκόταν λίγα μέτρα πιο δίπλα.

Τελικά, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ακριβώς όπως τα είχε φανταστεί, αφού πρωταγωνιστής του κλιπ αναδείχθηκε ο τρίχρονος γιος της μέλλουσας γυναίκας του. Ο χαριτωμένος μπόμπιρας επέλεξε εκείνη ακριβώς την κρίσιμη στιγμή στιγμή για τη ζωή του ζευγαριού για να κατεβάσει το παντελόνι του και να ουρήσει πανηγυρικά, επισφραγίζοντας την πρόταση γάμου με τον δικό του τρόπο.

Αν πάντως πιστεύετε ότι ο μικρούλης με την πράξη του ήθελε να στείλει ένα... μήνυμα στον μέλλοντα πατριό του μάλλον κάνετε λάθος. Όπως δήλωσε η μητέρα του σε τοπικά ΜΜΕ, ο γιος της λατρεύει τον αγαπημένο της και ανυπομονεί να γίνει και επίσημα πατέρας του.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης