«Ο πιλότος της πτήσης ΜΗ370 της Malaysia έριξε επίτηδες το αεροπλάνο» υποστηρίζουν οι ειδικοί

malaysia_e

Τέσσερα χρόνια μετά την εξαφάνιση του Boeing οι εμπειρογνώμονες απορρίπτουν το σενάριο του ατυχήματος – Θεωρούν ότι το έριξε ο πιλότος που ήθελε να αυτοκτονήσει

Στον πιλότο του αεροσκάφους του Boeing της Malaysia Airlines οδηγούν οι έρευνες των εμπειρογνωμόνων για τη μυστηριώδη εξαφάνιση της πτήσεις MH370, πριν από τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, οι 238 επιβάτες έπεσαν θύματα του πιλότου Ζαχάρι Αμάντ Ζαχ, που ήθελε να αυτοκτονήσει και έριξε το αεροσκάφος πιθανότατα στα νερά του Ινδικού Ωκεανού.

Μιλώντας στην αυστραλιανή εκπομπή 60 Μinutes, οι ειδικοί θεωρούν ότι η πτώση του αεροσκάφους ήταν σκόπιμη ενέργεια του πιλότου. Σε κάθε περίπτωση, όλοι θεωρούν ότι η πιθανότητα ατυχήματος είναι μόλις «μία στο τρισεκατομμύριο».

«Ο πιλότος αυτοκτόνησε»

«Ο πιλότος αυτοκτόνησε», εκτιμά ο ερευνητής Λάρι Βανς, εκτιμώντας ότι οδήγησε το αεροσκάφος σε ένα απομονωμένο σημείο με στόχο να το εξαφανίσει. «Δυστυχώς δολοφόνησε επίσης όλους τους υπολοίπους που βρίσκονταν στο αεροσκάφος και το έκανε επίτηδες».

Παρόμοια άποψη διατύπωσε και ο πρώην υπουργός Μεταφορών της Αυστραλίας Μαρτίν Ντολάν, που ανέφερε ότι ο πιλότος το είχε σχεδιάσει και το έκανε εσκεμμένα.

Το αεροσκάφος εκτελούσε το δρομολόγιο Κουάλα Λουμπούρ – Πεκίνο και μετέφερε 239 επιβάτες. Τα συντρίμμια που βρέθηκαν στη Μοζαμβίκη είναι σχεδόν σίγουρο ότι ανήκουν στην εξαφανισμένη πτήση ΜΗ370.


Εξαφάνισε από τα ραντάρ το αεροσκάφος πριν το ρίξει

Οι εμπειρογνώμονες επισημαίνουν ότι ο πιλότος φρόντισε σκόπιμα να εξαφανίσει το αεροπλάνο από τα ραντάρ, πριν το ρίξει. Ειδικότερα, υποστηρίζουν ότι έκανε προσεκτικούς ελιγμούς πάνω στα σύνορα της Μαλαισίας με την Ταϊλάνδη, επιδιώκοντας να μην τον πιάσουν τα ραντάρ. Αφού το πέτυχε, μπόρεσε να ρίξει το αεροσκάφος χωρίς να καταγράφονται οι κινήσεις του.

«Όπως το αεροσκάφος περνούσε πάνω από τη Μαλαισία και την Ταϊλάνδη, κινούνταν στα σύνορα. Ο πιλότος έμπαινε και έβγαινε εναλλάξ πάνω στις δύο χώρες. Ως αποτέλεσμα, οι ελεγκτές δεν ασχολήθηκαν από αυτό το μυστηριώδες αεροπλάνο, καθώς ο Μαλαισιανός σκέφτηκε ότι ανήκει στη δικαιοδοσία της Ταϊλάνδης και ο Ταϊλανδός ότι ανήκει στη δικαιοδοσία της Μαλαισίας», υποστήριξε ο πιλότος και εκπαιδευτής Σάιμον Χάρντι. Μάλιστα, ο Χάρντι σημείωσε ότι θα εφάρμοζε την ίδια ακριβώς μέθοδο αν ήθελε να εξαφανίσει ένα αεροπλάνο.

Λόγω των κινήσεων ακριβείας, δεν τον έπιασαν ούτε τα στρατιωτικά ραντάρ, καθώς ούτε η Ταϊλάνδη, ούτε η Μαλαισία επιχείρησαν να καταρρίψουν το Boeing 777 με πολεμικά αεροσκάφη.

Πώς εξηγείται η περίεργη στροφή

Σύμφωνα με το Χάρντι, όλα αυτά εξηγούν το λόγο που ο πιλότος Ζαχάρι έκανε απότομη στροφή προς τα βορειοανατολικά. Όπως εξηγεί, η στροφή έγινε όσο πετούσε πάνω από την πόλη που γεννήθηκε, την Πενάνγκ. Ο Χάρντι εκτιμά ότι ο πιλότος ήθελε να αποχαιρετίσει την Πενάγκ πριν οδηγήσει σε πτώση το αεροσκάφος και μάλιστα, σε σημείο που γνώριζε ότι δεν θα μπορούσε να βρεθεί ποτέ.

Οι λόγοι που έριξε το αεροσκάφος

Τόσο ο πιλότος Ζαχάρι, όσο και ο συγκυβερνήτης Φαρίκ Αμπντούλ Χαμίντ. Θεωρήθηκαν ύποπτοι από τις πρώτες ημέρες της εξαφάνισης του Boeing.

Με βάση τις φήμες, ο γάμος του Ζαχάρι είχε προβλήματα και η γυναίκα του ήθελε να χωρίσουν. Ως εκ τούτου, ο πιλότος αποφάσισε να ρίξει το αεροπλάνο.

Σύμφωνα με άλλη θεωρία, έκανε αεροπειρατεία στο αεροπλάνο που οδηγούσε, διαμαρτυρόμενος για τη φυλάκιση του αρχηγού της αντιπολίτευσης της Μαλαισίας Ανγουορ Ιμπραχίμ, με σκοπό να αποσταθεροποιήσει την κυβέρνηση του Ναγίμπ Ραζάκ.

Ωστόσο, οι αδερφές του είχαν αρνηθεί και τα δύο σενάρια, επισημαίνοντας ότι αφενός ο γάμος του δεν είχε προβλήματα και αφετέρου ότι δεν ήταν τόσο έξυπνος για να αποφύγει «όλους τους hi-tech δορυφόρους στον κόσμο».

malaysia


Τι πιστεύει δικηγόρος οικογενειών θυμάτων

Για εσκεμμένη συντριβή του αεροσκάφους κάνει λόγο ο Τζον Ντόνσον, δικηγόρος που εκπροσωπεί 9 οικογένειες θυμάτων της πτήσης ΜΗ370.

«Στην πτήση ΜΗ370 ο πιλότος πετούσε από τη Μαλαισία στο Πεκίνο και ξαφνικά έκανε μια στροφή προς τα αριστερά. Τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι κάποιο μέλος του πληρώματος ευθύνεται για τη συντριβή του αεροσκάφους είναι πρόδηλα. Στην καμπίνα υπήρξε αποσυμπίεση, οι άνθρωποι πέθαναν από ασφυξία, ήταν μια προμελετημένη δολοφονία. Ήταν όλα σχεδιασμένα. Οι σοροί των νεκρών δεν βρέθηκαν ποτέ», δήλωσε στη News Corp Australia.

ΣΧΟΛΙΑ (38)

Βαρυτικά κύματα και μυστικά αρχεία

Βαρυτικά κύματα επέδρασαν μαζί με ηλεκτρομαγμητικά ισχυρά φορτία που σχηματίζονται στην περιοχή χρόνια με ρεύματα αέρος - στον β παγκόσμιο πόλεμο οι ιάπωνες στέλνανε βόμβες στην ΗΠΑ μέσα από ρεύματα αέρος και υπάρχουν σωζόμενες τέτοιες- μαζί με επέμβαση εξωβγήθνων ufo/ atia και ρίξανε το αεροπλάνο. Για να μην γίνει φόβος στον κόσμο δεν είπαν τίποτα και το σίγουρο είναι ότι : έχουν βρεί , και ξέρουν γιατί έπεσε το αρεοπλάνο ( που λέει και ο Ζαμπέτας ),αλλά δεν θέλουν να το ανακοινώσουν και θα παραμείνει για χρόνια κρυμμένο το θέμα. Στα υπόγεια των μυστικών υπηρεσιών κάποιων χωρών σε ασφαλισμένα αρχεία , υπάρχουν τα ασφαλή πορίσματα. Τα άτια του διαστήματος πλέον τα ufo με τις εξελιγμένες τεχνικές καταστάσεις των πλέον από δώ και πέρα θα παρεμβαίνουν συχνότερα. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια γίνονται οι έρευνες για την τεκμηρίωση των βαρυτικών κυμάτων.

Παπάραψ

Κάθε Ελληναράς και μια θεωρία συνωμοσίας! Μνημόνια, μέχρι να ανατείλει ο ήλιος απ' τη Δύση!

theokal

Και ο καθένας την παπαρα του έτσι χωρίς λόγο απλά για να κάνει γνωστή την ανυπαρξία του

@ συριζαίο πυρηνικό φυσικό

ΟΞΩ ΡΕ ΜΑΧΜΟΥΤ!

theokal

Για εμένα το να συντρίψεις ένα αεροπλάνο και να "εξαφανιστούν" όλα τα συντρίμια δεν είναι εργό ενός ανθρώπου αλλά συμπαιγνία πολλών, πολύ περισσότερο του οποιοδήποτε παράφρονα πίλοτου που όση παραφροσύνη και να κουβάλαγε δεν είχε λόγο να κρύψει ή να εξαφανίσει τα συντρίμμια. Πιθανότερο σενάριο λόγω αεροπειρατείας ή απώλειας ελέγχου ή ηθελημένα από τον πιλότο να κατευθύνθηκε προς Ντιέγκο Γκαρσία και να καταρρίφθηκε από τους Αμερικάνους, πριν καν φτάσει εκεί καιαφού προφανώς δεν έλεγε να αλλάξει κατεύθυνση. Ο ωκεανός είναι τεράστιος και τα βάθη πολύ μεγάλα. Επιπλέον, ενώ το αεροπλάνο εκτελούσε πτήση Κουάλα Λουμπούρ-Πεκίνο, οι έρευνες σκόπιμα επικεντρώθηκαν στα βόρεια-βορειοδυτικά της Αυστραλίας λες και το αεροπλάνο είχε προς εκεί κατεύθυνση, επειδή τάχα εκεί θα έφταναν τα συντρίμμια από τα ρεύματα (μετά πόσες μέρες?) ενώ πιθανότερο ήταν το αεροπλάνο μετά την στροφή που έκανε να κατευθυνόταν δυτικά (δυτικά βρέθηκαν και κάποια συντρίμμια-αν είναι αληθινά). Αλλο λιγότερο πιθανό σενάριο να καταρρίφθηκε από τους Κινέζους που δεν αστειέυονται και αυτοί, πάλι πριν προλάβει το αεροπλάνο να γίνει απειλή. Η Κίνα είναι αχανής χώρα και η αλήθεια δεν ταξιδεύει εύκολα. Οπου και να συνετρίβει, όταν βρεθεί μπορεί να μας πουν οτι θυμήθηκαν οτι στην περιοχή έπλεε κάποιο πλοίο που έκανε ασκήσεις με αληθινά πυρά και το κατέρριψαν αλλά ... δεν το κατάλαβαν (έχει ξανασυμβεί).

βορεια

βορειοδυτικά της Αυστραλίας σωστά ψάχνουν γιατί σε αυτήν την περιοχή Βρετανός τεχνικος του δορυφορικού κέντρου γιουτελσατ εντοπισε ((θερμή χειραψία)) ίχνη δορυφορικής επικοινωνίας του αεροσκάφους με την κατασκευάστρια εταιρία.Η κατασκευάστρια εταιρία έχει μια υπηρεσία αυτοματοποιημενης τακτικής δορυφορικής αναφοράς των κινητήρων του αεροσκάφους ώστε να τηρούνται τα σέρβις στην ώρα τους.Η υπηρεσία αυτή δεν ήταν ενεργοποιημένη από την αροοορικη εταιρία του αεροσκάφους αλλά και όταν δεν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία πάλι γίνεται μια σύντομη δορυφορική επικοινωνία αλλά δεν στέλνονται τα στοιχεία απλώς γίνεται μια δορυφορική θερμή χειραψία κενή περιεχομένου.Και όταν γίνεται μια δορυφορική επικοινωνία ακόμη και κενή περιεχομένου εντοπίζεται η περιοχή από την οποία εηιεν η επικοινωνία.Η θερμή αυτή χειραψία έγινε ώρες μετά την εξεφανιση και ενω το αεροσκάφος είχε κυρηχτει αγνοούμενο.Ο τεχνικός του δορυφορικού κέντρου βρήκε τα ίχνη επικοινωνίας μέρες μετά μετά από μεγάλη προσπάθεια και ανάλυση χιλιάδων δεδομένων.Ολα αυτά τα μετέδωσε πάνω από μια φορα η εκπομπή ((may day)) στο κανάλι m.tv

Iptamenos

Fysika kai to eriksan maxhtika opws eriksan kai to Helios logw aeropeirateias...ola ta upoloipa einai paramuthia ths xalimas gia to kosmo. Meta thn 11h Septemvriou den ksanafhnoun en ekseliksi aeropeirateia kai kateitheian dinoun entolh gia Renegade kai kataripsi.

@

Το Helios ποτέ δεν χτυπήθηκε από τα F16. Το συνόδευαν κατά τα προβλεπόμενα. Και δεν έπεσε λόγω αεροπειρατίας Αποσυμπίεση στην καμπίνα που είχε σαν αποτέλεσμα να βρίσκονται σε λήθαργο όλοι οι επιβαίνοντες πλήν ενός steward που προσπαθούσε να πάρει τον έλεγχο του αεροπλάνου επικοινωνόντας από το παράθυρο με νοήματα με τους πιλότους των F16 που τον έβλεπαν. Το αεροπλάνο κατέπεσε όταν τελείωσαν τα καύσιμα και ενώ έκανε συνεχόμενους κύκλους - όντας στον αυτόματο - πάνω από την Αττική.

aleksis mpazianas

τι καθεσαι κ απαντας στον καθε φαν του κωνσταντινιδη ρε man?aston na βλεπει εξωγηινους

Γιώργος

Είσαι και Ιπτάμενος πανάθεμάσε. Εντάξει μπορεί να έκανες ένα λάθος. Συγχωρεμένος. Άκου, υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο απο το F-16 να ακολουθεί το Ηλιος και μπορείς να ακούσεις τον ιπτάμενο του μαχητικού με τρεμάμενη φωνή να καλεί τον πύργο ελέγχου και να ενημερώνει πως πολιτικό αεροσκάφος έχει καταπέσει σε βουνό. Άκουσέ το

@ 7:47

Είναι τόσο ιπτάμενος όσο εσύ είσαι ο Κάρολος.

πρόλαβαν και το μάζεψαν! τόσο απλό

Ιουγούροι αεροπειρατές καταλαμβάνουν το αεροσκάφος και διατάζουν τους δύο πιλότους να κλείσουν την επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου και να κατευθυνθούν Β.Α με σκοπό να ρίξουν το αεροσκάφος πάνω σε πύργους σύμβολα οικονομικής ισχύος των κινέζων ( π.χ Σαγκάη) όπως οι δίδυμοι πύργοι του Μανχάταν. Ο πιλότος υπακούει και ακολουθεί η απότομη στροφή. Απο εκεί και πέρα παίζει το σενάριο της αεροπειρατείας και η αποτροπή της με ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ. Αμερικάνικα καταδιωκτικά με ηλεκτρονικό εξοπλισμό σε πλήρη συνεργασία με κινέζικα και μαλαισιανά πολεμικά πλησιάζουν το αεροσκάφος και παίρνουν τον έλεγχο του χειριστηρίου ηλεκτρονικά ,οδηγώντας το αεροσκάφος σε απομονωμένη περιοχή μέχρι να τελειώσουν τα καύσιμα και αυτό να καταπέσει στον ωκεανό. Η εντολή ήταν μία στα θαλάσσια μέσα διάσωσης που βρίσκονταν κοντά στην περιοχή και διατάχτηκαν : πάρτε το στίγμα εκεί που έπεσε και μαζέψτε το ΑΜΕΣΑ χωρίς να αφήσετε ίχνη . Όσο οι άλλοι ψάχνουν αντίθετα το χαμένο Α/φος καταφτάνουν πλοία και δύτες στο σημείο πρόσκρουσης και μαζεύουν σχεδόν τα ΠΑΝΤΑ μέσα απο το νερό μέχρι την άλλη μέρα το πρωί μεταφέροντας τους σωρούς και τα προσωπικά αντικείμενα των επιβατών σε βάση αμερικάνικη εκεί κοντά . Το ότι κάποια κινητά επιβατών ήταν ενεργά και την επόμενη μέρα απο την πρόσκρουση , εξηγείται απο το σενάριο μου αφού ήταν σε αδιάβροχες θήκες και επιβίωσαν της πρόσκρουσης στο νερό πρίν τα απενεργοποιήσουν οι στρατιώτες στην αμερικάνικη βάση. Πολύ αργότερα συντάχτηκε πρωτόκολλο καταστροφής όλων των αντικειμένων όσων είχαν προλάβει να περιμαζέψουν ενώ οι σωροί έτυχαν ταφής. Ίσως μελλοντικά κάποιοι απο την αμερικάνικη βάση, που πήραν μέρος στην επιχείρηση και περιμάζεψαν τα συντρίμια και τις σωρούς, θελήσουν να μιλήσουν και να πούν όλη την αλήθεια..

@

Εσύ ΜΑΟ ΜΑΟ! Εμείς δεν τρώμε σανό.

MP

Πρακτικά αδύνατο: 238 πτώματα, διαμελισμένα παντού δεν μπορεί να περάσουν απαρατήρητα σε νησιά που κατοικούνται. Αν οι αεροπειρατές ήταν Ουιγούροι ή άλλοι -ιδίως εθνότητας που προκαλεί προβλήματα στην Κίνα, ένα τέτοιο καθετώς θα ειχε αναδείξει την απόπειρα πρόκλησης θυμάτων στο έδαφος. UFO και συνωμοσίες είναι αγαπημένη λύση για τον ανθρωπο (ο Μαρξ ήδη είχε επισημάνει ότι για όσα δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αναζητούμε λύση στη θρησκεία), όμως δεν υπάρχει πιθανότητα να είναι πραγματικότητα

@

Φυσικά και είναι αδύνατο. Αυτά είναι παραμύθια για μικρά παιδιά ανάξια σχολιασμού.

@ ....

Μήν πιάνεις την συζήτηση για τα κινητά γιατί θα φτάσει στο περίφημο geo-tag του iphone.

Σταβλαρχης

Οτι ηταν Ιουγουροι αεροπειρατές αυτο ειναι γνωστό και ευρέως αποδεκτό. Τα υπόλοιπα υπάρχουν μονο μέσα στο μυαλό σου. Η Γη ειναι ΕΠΙΠΕΔΗ και οι αεροπειρατές το οδήγησαν στο χείλος και τελικα τους έπεσε στην άβυσσο του σύμπαντος.

@ συριζαίο ταβλάρχη

Ινδιάνοι ήταν σανοφάγε που έχασαν το δρόμο τους μέσα στο χωροχρόνο και ανέβηκαν onboard μαζί με τα άλογα.

Asxetos

Η άλλη θεωρία τα ρίχνουμε στον τρελό πιλότο,και ψάξτε να σας αποζημιώσει.

THEO

σφαιρικοί κεραυνοί,κατάρριψη από αμερικανικά αεροσκάφη,UFO,από φαντασία πάμε καλά, αντε και στο Holywood για σενάριο επιστημονικής φαντασίας.........and the winner is............

NEXT!

Όταν βρείτε έστω πλαστικό ποτηράκι από το αεροπλάνο, έστω χερούλι από τραπεζάκι καρέκλας ή σκίαστρο πόρτας ότι m@l@ki@ και να λένε για σενάριο δεν θα πιάνει. Δείξε οποιοδήποτε κομματάκι από το αεροπλάνο και έλα μετά να μας πεις τα παραμύθια.

Φίλιππος Παπαηλίας

Έχω, κατ' επανάληψη, παρουσιάσει, σε επιστημονικά συνέδρια, τη δράση σφαιρικών κεραυνών επί των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων αεροπλάνων και γενικότερα σε αυτοκίνητα, σπίτια κ.λπ. και πρόσφατα, στο Aurillac της Γαλλίας, έδωσα περισσότερα στοιχεία που ενισχύουν αυτή την υπόθεση. Οι σφαιρικοί κεραυνοί δημιουργούνται από μετέωρα. αντιύλης. Μετά το δυστύχημα στο αεροπλάνο της Μαλαισιανής εταιρείας, αρκετοί επιστήμονες της ασφαλείας της BOING επισκέφθηκαν το ιστολόγιο μου. Επαναλαμβάνω, για πολλοστή φορά, ότι πρέπει να τοποθετηθούν συσκευές έγκαιρης προειδοποίησης στα αεροσκάφη, για την αποτροπή ατυχημάτων από σφαιρικό κεραυνό. Έχουν καταγραφεί αρκετά περιστατικά αεροπορικών ατυχημάτων από σφαιρικούς κεραυνούς.

ουαου

ταινια επιστημονικης φαντασιας χολυγουντιανης παραγωγης. οι αμερικανοι προφανως για να μην παραδεχθουν οτι εριξαν καταλαθος αεροπλανο με 300 ατομα τα οποια δολοφονησαν καταλαθος μηχανευτικαν οπως παντα ενα σεναριο βγαλμενο απο το χολυγουντ για να κατευνασουν τους οργισμενους συγγενεις που ζητουν μια απαντηση που δεν μπορουσαν να δωσουν γιατι θα γινοταν παγκοσιος πολεμος κατα της αμερικης.

Βρε παιδί μου

αυτοί οι Αμερικανοί πίσω από κάθε κακό! Τι πρωτότυπο!

Zuperman

Και οι Οβραιοι ! Μην μας ξεφεύγουν και αυτοί ..... Μπεεεεεε

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Israel

Νωρίτερα την Κυριακή, οι συριακές αντιαεροπορικές δυνάμεις αναχαίτισαν προηγούμενη ισραηλινή επίθεση στο νότιο τμήμα της χώρας και κατέρριψαν επτά πυραύλους, σύμφωνα με συριακά κρατικά ΜΜΕ

somalia

Ο αεροπορικός βομβαρδισμός είχε στόχο μέλη της οργάνωσης που εισέβαλαν σε στρατιωτική βάση κοντά στην Τζιλίμπ, 370 χλμ νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας Μογκαντίσου, αφότου βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία είχε παγιδευτεί το όχημα που οδηγούσε

thereza

Αυτό αποκαλύπτει ο βρετανικός κυριακάτικος τύπος. Εκπρόσωπος της Downing Street έσπευσε να προειδοποιήσει τους βουλευτές ότι κινδυνεύει να ακυρωθεί το δημοψήφισμα του 2016. Αύριο το σχέδιο Β της Μέι στο κοινοβούλιο

colom

Η κυβέρνηση επέρριψε την ευθύνη για την επίθεση στην οργάνωση ELN (Εθνικός Απελευθερωτικός Στρατός), με αποτέλεσμα ο πρόεδρος Ντούκε να ζητήσει από την Αβάνα τη σύλληψη και έκδοση 10 διοικητών του ELN από την Κούβα, όπου είχαν μεταβεί για ειρηνευτικές συνομιλίες