Βίντεο από Τουρκία: Κοριτσάκι δημοτικού χορεύει τσιφτετέλι και προκαλεί αντιδράσεις

Βίντεο από Τουρκία: Κοριτσάκι δημοτικού χορεύει τσιφτετέλι και προκαλεί αντιδράσεις

Όπως έγινε γνωστό, το δημοτικό Yüksel Yeşil, της Αδριανούπολης, οργάνωσε εκπαιδευτικό ταξίδι στην Καπαδοκία για τα παιδιά. Κάποιο από τα βράδια που έμειναν στο Νεβσεχίρ, οργανώθηκε ένα γλέντι στο οποίο παρεβρέθηκε μία χορεύτρια της κοιλιάς και ένας Ζενέ

Turkeyye
Σάλος έχει ξεσπάσει στην περιοχή της Αδριανούπολης και ένα σχολείο έχει ξεκινήσει έρευνα σε βάρος καθηγητών οι οποίοι οργάνωσαν πάρτι. Πουθενά το κακό σε αυτό, αν εξαιρεθεί το γεγόνός ότι στην Τουρκία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ένα βίνετο είδε το φως της δημοσιότητας.

Σε αυτό, πρωταγωνιστεί ένας χορευτής της κοιλιάς και ένα κοριτσάκι δημοτικού, το οποίο τον «ακολουθεί» στις χορευτικές του επιδείξεις.

Όπως έγινε γνωστό, το δημοτικό Yüksel Yeşil, της Αδριανούπολης, οργάνωσε εκπαιδευτικό ταξίδι στην Καπαδοκία για τα παιδιά. Κάποιο από τα βράδια που έμειναν στο Νεβσεχίρ, οργανώθηκε ένα γλέντι στο οποίο παρεβρέθηκε μία χορεύτρια της κοιλιάς και ένας Ζενέ (τουρκική ορολογία για τον αρσενικό χορευτή).

Το κοριτσάκι που απλά χορεύει τσιφτετέλι με τον άντρα, προκάλεσε διχασμό. Κάποιοι την αποκάλεσαν σταρ αλλά πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ανεπίτρεπτο ένα κοριτσάκι τετάρτης δημοτικού να χορεύει τσιφτετέλι και κατ' αυτούς έπρεπε να ξεκινήσει έρευνα για να τιμωρηθούν οι ένοχοι, κάτι που φαίνεται πως εισακούστηκε και έτσι οι αρχές της Αδριανούπολης ερευνούν το περιστατικό.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης