PornHub: Η φετινή πρωταπριλιάτικη φάρσα του ενθουσίασε τους λάτρεις των... πνευστών

PornHub: Η φετινή πρωταπριλιάτικη φάρσα του ενθουσίασε τους λάτρεις των... πνευστών

Η αλλαγή ενός γράμματος στο όνομα του site είχε... ξεκαρδιστικά αποτελέσματα

horn-hub
Αντιμέτωποι με μια μεγάλη έκπληξη βρέθηκαν εχθές όσοι επισκέφθηκαν το PornHub, τον μεγαλύτερο ιστότοπο ερωτικού περιεχομένου, αναζητώντας λίγες στιγμές ερωτικής εκτόνωσης.

Κι αυτό γιατί, αντί να αντικρίσουν ως συνήθως καυτά βίντεο με τις/τους αγαπημένους τους πορνοστάρ, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα... σουρεαλιστικό κολάζ φωτογραφιών και βίντεο, στα οποία πρωταγωνιστούσαν είτε κέρατα, είτε... πνευστά όργανα!

HornHub #2


Για τη φετινή Πρωταπριλιά, το PornHub άλλαξε προσωρινά το όνομά του σε «HornHub», προσαρμόζοντας ανάλογα και τη θεματολογία του. Κι αφού η λέξη «horn» χρησιμοποιείται στα αγγλικά για να περιγράψει τα κέρατα των ζώων αλλά και τα πνευστά όργανα, την τιμητική τους είχαν οι τάρανδοι, τα ελάφια αλλά και οι τρομπέτες που μετατράπηκαν για λίγο σε... αντικείμενα του πόθου των επισκεπτών.
Hornhub aprilfools really horny


Κλείσιμο
Η φετινή πλάκα του ιστότοπου ήταν σχετικά ανώδυνη συγκριτικά με την περσινή, που είχε μοιράσει... εγκεφαλικά. Όσοι χρήστες επιχείρησαν να δουν ένα βίντεο την 1η Απριλίου του 2017, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα τρομακτικό (και συνάμα ξεκαρδιστικό) μήνυμα, το οποίο ανακοίνωνε το λανσάρισμα ενός νέου χαρακτηριστικού αυτόματης κοινοποίησης - στην κυριολεξία το πιο ανεπιθύμητο στοιχείο σε έναν τέτοιο ιστότοπο.

Φυσικά το νέο χαρακτηριστικό δεν ήταν πραγματικό, αλλά μέχρι να το συνειδητοποιήσουν αυτό οι χρήστες είχαν ήδη πάρει την τρομάρα της ζωής τους διαβάζοντας το μήνυμα που εμφανιζόταν όταν έκαναν κλικ σε βίντεο.



«Ευχαριστούμε για την κοινοποίηση. Το Pornhub διαθέτει πλέον αυτόματη κοινοποίηση των βίντεο στους λογαριασμούς σας στα social media. Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να κοινοποιήσετε χειροκίνητα το βίντεο που βλέπετε στους φίλους και την οικογένειά σας, αφού αυτό το νέο, επαναστατικό χαρακτηριστικό το κάνει για λογαριασμό σας! Αυτόματα!»

Στη συνέχεια, ο έντρομος χρήστης του ιστότοπου μπορούσε να επιλέξει είτε να ευχαριστήσει το Pornhub για το… καλό που του έκανε, είτε να διαμαρτυρηθεί έντονα ζητώντας την αναίρεση της κοινοποίησης, για να διαβάσει έπειτα το εξής καθησυχαστικό μήνυμα: «Καλή Πρωταπριλιά! Μην ανησυχείτε, η περιήγησή σας παραμένει ασφαλής, με πλήρη κρυπτογράφηση μέσω πρωτοκόλλων HTTPS!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης