Μπριζίτ Μακρόν: Θέλω να είμαι χρήσιμη με τον καλύτερο τρόπο

Μπριζίτ Μακρόν: Θέλω να είμαι χρήσιμη με τον καλύτερο τρόπο

Η νέα ένοικος του Ελιζέ λαμβάνει 150 επιστολές την ημέρα, πέντε φορές περισσότερες από όσες ελάμβανε η Κάρλα Μπρούνι, όταν ο Νικολά Σαρκοζί ήταν πρόεδρος

Μπριζίτ Μακρόν: Θέλω να είμαι χρήσιμη με τον καλύτερο τρόπο
Αν και η Μπριζίτ Μακρόν δεν έχει ούτε επίσημη θέση, ούτε προϋπολογισμό με βάση τον «χάρτη διαφάνειας» που έδωσε στην δημοσιότητα το Ελιζέ μετά και την πρόσφατη διαδικτυακή καμπάνια συλλογής υπογραφών, προκειμένου να αποτραπεί η «θεσμική αναβάθμιση» του ρόλου της ως Πρώτης Κυρίας, η ίδια κάνει το καλύτερο δυνατόν για να προσφέρει στη χώρα της.

«Θέλω να είμαι χρήσιμη και θέλω να το δω αυτό να γίνεται κατά τον καλύτερο τρόπο»
Κλείσιμο
, δήλωσε η 64χρονη σύζυγος του Εμμανουέλ Μακρόν σε Γάλλους δημοσιογράφους κατά την διάρκεια του ταξιδιού της στη Νέα Υόρκη, όπου συνόδευσε τον σύζυγό της για την Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών.



Δημοφιλής, εντός και εκτός συνόρων, η Μπριζίτ Μακρόν λαμβάνει καθημερινά 150 επιστολές, πέντε φορές περισσότερες από όσες ελάμβανε η Κάρλα Μπρούνι, όταν ο σύζυγός της, Νικολά Σαρκοζί, ήταν πρόεδρος.

Ως πρώην καθηγήτρια Λατινικών και Γαλλικών η νέα ένοικος του Ελιζέ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να ασχοληθεί με θέματα Παιδείας και Πολιτισμού καθώς και με τα προβλήματα ατόμων με ειδικές ανάγκες. Η Μαρλέν Σιαπά, υφυπουργός Ισότητας στην κυβέρνηση Μακρόν, φαίνεται ότι βρίσκεται στο πλευρό της Μπριζίτ.



«Αυτό που κάνει (Η Μπριζίτ) είναι πρωταρχικής σημασίας. Είναι πραγματικά αφοσιωμένη, μας κάνει προτάσεις και αφουγκράζεται πολύ καλά τα μηνύματα της σημερινής εποχής»
, δήλωσε για την Μπριζίτ Μακρόν η υφυπουργός Ισότητας σε συνέντευξή της στο περιοδικό Closer.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης