«Καλό κουράγιο Μπριζίτ»: Το μήνυμα της Βαλερί Τριερβελέρ στη σύζυγο του Μακρόν

«Καλό κουράγιο Μπριζίτ»: Το μήνυμα της Βαλερί Τριερβελέρ στη σύζυγο του Μακρόν

Έφυγε πικραμένη από το Ελιζέ, όταν ανακάλυψε ότι ο Φρανσουά Ολάντ την απατούσε με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ - Τι έχει να πει μια πρώην ένοικος του Ελιζέ στην νέα Πρώτη Κυρία; 

«Καλό κουράγιο Μπριζίτ»: Το μήνυμα της Βαλερί Τριερβελέρ στη σύζυγο του Μακρόν
Την Κυριακή ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν
, θα αντικαταστήσει τον απερχόμενο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Μαζί με τον 39χρονο Μακρόν θα μετακομίσει και η 64χρονη σύζυγός του, Μπριζίτ, η οποία σύμφωνα με δηλώσεις του θα έχει ενεργό ρόλο ως Πρώτη Κυρία.

Κλείσιμο
Μία άλλη όμως Πρώτη Κυρία, η 52χρονη δημοσιογράφος Βαλερί Τριερβελέρ, σύντροφος του Ολάντ, αν και το ζευγάρι δεν ενώθηκε ποτέ με τα δεσμά του γάμου, έχει να δώσει μια συμβουλή στην Μπριζίτ Μακρόν. Σε συνέντευξή της στο γαλλικό περιοδικό Elle, η απατημένη από τον ζωηρό Ολάντ γυναίκα, όταν ρωτήθηκε τι θέλει να συμβουλεύσει την νέα Πρώτη Κυρία της χώρας, εκείνη έδωσε μια σύντομη απάντηση: «Δεν έχω να πω παρά μόνο μια λέξη: Καλό κουράγιο, Μπριζίτ!».



Η Βαλερί Τριερβελέρ αναφέρθηκε και στην σύζυγο του υποψηφίου της δεξιάς Φρανσουά Φιγιόν, την Πενελόπε Φιγιόν, η οποία τους τελευταίους μήνες βρέθηκε στην δίνη σκανδάλου αργομισθίας, που έγινε ευρύτερα γνωστό ως «Penelope Gate». Η πρώην σύντροφος του Ολάντ τόνισε: «Ας πούμε ότι είχα συμπάθεια γι' αυτήν, επειδή δεν είναι ποτέ εύκολο να αντέξεις το μίσος των μέσων ενημέρωσης».

Τον Ιανουάριο του 2014 η Τριερβελέρ έμαθε από δημοσιεύματα στον γαλλικό Τύπο ότι ο Φρανσουά Ολάντ διατηρούσε κρυφή σχέση με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ. Δύο εβδομάδες αργότερα ο Ολάντ ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) τον επίσημο χωρισμό του με την Τριερβελέρ.



Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους η δημοσιογράφος έγραψε το βιβλίο «Merci pour ce moment» (Ευχαριστώ γι' αυτή τη στιγμή), στο οποίο εξιστορεί την σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο αλλά του αποδίδει και κατηγορίες, όπως για παράδειγμα, ότι αν και άνθρωπος της Αριστεράς, δεν αγαπούσε τους φτωχούς και σε κατ' ιδίαν συζητήσεις τους αποκαλούσε «ξεδοντιάρηδες».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης