Φωτογραφίες: Κυνηγοί UFO ισχυρίζονται ότι βρήκαν εξωγήινο διαστημόπλοιο στον Άρη

Φωτογραφίες: Κυνηγοί UFO ισχυρίζονται ότι βρήκαν εξωγήινο διαστημόπλοιο στον Άρη

Ο εντοπισμός ενός περίεργου αντικειμένου στην επιφάνεια του Άρη κάνει τους κυνηγούς UFO να υποστηρίζουν πως πρόκειται για ένα διαστημικό σκάφος που συνετρίβη και δημιουργήθηκε από εξωγήινους

Φωτογραφίες: Κυνηγοί UFO ισχυρίζονται ότι βρήκαν εξωγήινο διαστημόπλοιο στον Άρη
Ένας ακόμα περίεργος ισχυρισμός για την ύπαρξη εξωγήινων στον πλανήτη Άρη έρχεται να προστεθεί από τους κυνηγούς UFO οι οποίοι πιστεύουν ότι έχουν εντοπίσει  στην επιφάνεια του πλανήτη ένα «διαστημόπλοιο εξωγήινων». 

Χρησιμοποιώντας φωτογραφίες από τη NASA αλλά και από το κανάλι YouTube «UFOvni2012» το οποίο έχει ανεβάσει ένα ανάλογο βίντεο γίνεται φανερό πως υπάρχει ένα παράξενο αντικείμενο στην επιφάνεια.

Αν και μοιάζει με βράχο, οι κυνηγοί υποστηρίζουν πως πρόκειται για ένα διαστημικό σκάφος που συνετρίβη και δημιουργήθηκε από εξωγήινους.
Κλείσιμο



«Αν ρίξουμε μια ματιά στο τόπο της συντριβής βλέπουμε ότι το διαστημόπλοιο, το οποίο είναι πλάτους περίπου 190 μέτρων, επηρέασε την επιφάνεια σε χαμηλή γωνία και κατέληξε μισοθαμένο στο έδαφος του Άρη», λέει το βίντεο.

Επίσης, επισημαίνεται πως ο τρόπος προσγείωσης του διαστημόπλοιου ήταν τέτοιος που έγινε όσο το δυνατόν πιο μαλακά  μπορούσε να γίνει. 



«Μοιάζει με μια βάση που άνοιξε  την πόρτα και αφήστε το φως να διαφύγει προς τους αμμόλοφους του Άρη,» αναφέρει ένας σχολιαστής.

«Ή μπορεί απλά να είναι ένας μετεωρίτης που έπεσε», υποστηρίζει ένας άλλος.

Από την πλευρά του πάντως, ο  Nigel Watson, συγγραφέας ενός εγχειριδίου για εξωγήινους  υποστήριξε πως «πιο πιθανό είναι να είναι ένας φυσικός γεωλογικός σχηματισμός». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης