«Επιδημία» οι τρομακτικοί κλόουν στις ΗΠΑ - Δείτε τι κάνουν

«Επιδημία» οι τρομακτικοί κλόουν στις ΗΠΑ - Δείτε τι κάνουν

Πρόκειται απλώς για ένα κακόγουστο αστείο; Έφτασε πάντως να απασχολήσει έως και τον εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου...

«Επιδημία» οι τρομακτικοί κλόουν στις ΗΠΑ - Δείτε τι κάνουν
Διαστάσεις επιδημίας έχει λάβει το φαινόμενο των τρομακτικών κλόουν που το τελευταίο διάστημα «ξεφυτρώνουν» σαν μανιτάρια σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ, και είτε επιτίθενται σε περαστικούς κρατώντας μαχαίρια είτε απλώς... τους κόβουν τη χολή με την ανατριχιαστική στολή τους.

Σχεδόν κάθε μέρα βγαίνει στη δημοσιότητα κάποιο βίντεο που δείχνει κάποιον από αυτούς τους μεταμφιεσμένους (θέλουμε να ελπίζουμε) φαρσέρ να επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους συμπολίτες του, συνήθως με μεγάλη επιτυχία.

Η υστερία των Αμερικανών έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα που ένας δημοσιογράφος δεν δίστασε μάλιστα να ρωτήσει τον εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου εάν ο πρόεδρος Ομπάμα έχει...ενημερωθεί για το πρόβλημα των κλόουν.


Κλείσιμο


Μεταξύ των πολιτειών όπου έχουν αναφερθεί τα περισσότερα περιστατικά με πρωταγωνιστές τους «κλόουν από την κόλαση» είναι το Τέξας, το Μίσιγκαν και η Νότια Καρολίνα.

Την περασμένη Τετάρτη, η εμφάνιση ενός από αυτούς τους φαρσέρ έξω από ένα σχολείο προκάλεσε γενικό συναγερμό, με περιπολικά να ψάχνουν για ώρες την περιοχή για τον άγνωστο άνδρα. Στο μεταξύ στο Ντιτρόιτ οι αρχές ερευνούν κατηγορίες ότι μια συμμορία ανδρών ντυμένων κλόουν επιτέθηκε σε ένα 7χρονο παιδί και τρομοκράτησε δύο γυναίκες.

Την Κυριακή, ένας 17χρονος στην ίδια περιοχή ισχυρίστηκε ότι ένας κλόουν τον ακολουθούσε επί ώρα με το αμάξι του.

Κι όλα αυτά έπειτα από μία σειρά καταγγελιών στην Νότια Καρολίνα τον περασμένο Αύγουστο, οι οποίες αφορούσαν απόπειρες αγνώστων, μεταμφιεσμένων σε κλόουν, να παρασύρουν ανήλικους σε ένα δάσος, προσφέροντάς τους γλυκά.

Όπως είναι φυσικό, οι αλλεπάλληλες εμφανίσεις έχουν τρομοκρατήσει πολλούς Αμερικανούς, παρά το γεγονός ότι οι ψυχραιμότερες φωνές συνιστούν ψυχραιμία και μιλούν απλώς για μια «νέα μόδα» στις φάρσες.

Έτσι, δεν λείπουν και τα περιστατικά βίας, όπως ο ξυλοδαρμός ενός Αμερικανού που προσπάθησε εχθές να τρομάξει μία παρέα φορώντας μια μάσκα κλόουν και δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα με ρόπαλο του μπέιζμπολ!

Παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχουν λάβει χώρα αρκετές συλλήψεις φαρσέρ, ο «πυρετός των κλόουν» δεν λέει να κοπάσει και τα social media έχουν γεμίσει βιντεάκια που πραγματικά «παγώνουν το αίμα».

Αν και ορισμένα από αυτά φαίνονται αληθινά, κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιοι από τους χρήστες που τα ανέβασαν «σκηνοθέτησαν» τις εν λόγω σκηνές για να κερδίσουν μερικά likes και share στο Twitter και το Facebook.


Δείτε παρακάτω μερικά από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα





























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης