Υπάρχει ακόμα ελπίδα να βρεθούν επιζώντες, λέει Ιταλός διασώστης
Ψάχνουν ακόμα για εγκλωβισμένους κάτω από τα συντρίμμια στο Αματρίτσε μετά το σεισμό μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ
Παρότι ο χρόνος είναι ο χειρότερος εχθρός των σωστικών συνεργείων που δίνουν μάχη να εντοπίσουν εγκλωβισμένους στα συντρίμμια από την περασμένη Τετάρτη όταν σεισμός
μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ συγκλόνισε την κεντρική Ιταλία, υπάρχει ακόμα ελπίδα να βρεθούν επιζώντες κάτω από τα ερείπια.
Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει εκπρόσωπος ομάδας διασωστών με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους που ανέσυραν ζωντανούς 20 ανθρώπους στην Αματρίτσε.
«Ναι, υπάρχει ακόμα κάποια πιθανότητα να βρεθούν επιζώντες
Κλείσιμο
», δήλωσε ο διασώστης, ο οποίος μαζί με τον σκύλο του συνεχίζει αδιάκοπα να ψάχνει ανάμεσα στους σωρούς από τούβλα και πέτρες.
Οι ειδικοί, βέβαια, επισημαίνουν πως οι πρώτες 72 ώρες είναι κρίσιμες για τον εντοπισμό επιζώντων.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.